Τα restaurants Altamira είναι από τα γνωστότερα εστιατόρια πολυεθνικής κουζίνας στην Αθήνα. Η αρχή έγινε το 1995 με το πρώτο Altamira στο Μαρούσι. Βρίσκεται στο Μαρούσι ( Περικλέους 28) κοντά στη στάση του μετρό. Στο δίπατο αρχοντικό του Αμαρουσίου το Altamira έφερε μια νέα πνοή στη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας, προτείνοντας γεύσεις από όλον τον κόσμο. Η μεξικάνικη, η ινδική, η αραβική και η ασιατική κουζίνα βρήκαν το στέκι τους στο Altamira Αμαρουσίου φέρνοντας στην Αθήνα τον γευστικό πολιτισμό των χωρών τους.

Το 2001 η επιτυχία συνεχίστηκε με το δεύτερο εστιατόριο Altamira στοΚολωνάκι, που στεγάζεται στο νεοκλασικό αρχοντικό της οδού Τσακάλωφ 36α. Έτσι οι φίλοι της πολυεθνικής κουζίνας έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν τα αγαπημένα πιάτα τους στην Αθήνα, στοΚολωνάκι ή το Μαρούσι με την γνωστή ποιότητα του Altamira. Η διαδικασία παρασκευής και οι τεχνικές μαγειρέματος, με βάση τα πιο φρέσκα και φυσικά υλικά χαρακτηρίζουν την αφοσίωση των restaurants Altamira στην ποιότητα και την ευζωία.
Η υψηλή γευστική ποιότητα, η ονειρεμένη διακόσμηση, η ethnic μουσική και το ευγενικό service κάνουν το Altamira ιδανικό προορισμό μετά από μια βόλτα στο Κολωνάκι ή το Μαρούσι. Απολαύστε τα εξωτικά πιάτα και ποτά Altamira και ξεχάστε για λίγο ότι βρίσκεσθε στην Αθήνα, στο Κολωνάκι ή το Μαρούσι. Το ταξίδι είναι συναρπαστικό και γεμάτο εκπλήξεις.


      
Iνδική
Κουζίνα

Mεξικάνικη
Κουζίνα

Aσιατική
Κουζίνα

Λιβανέζικη
Κουζίνα

                                                                         
Τα πολυεθνικά εστιατόρια Altamira σε συνεργασία με το Avopolis προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα πλήρες γεύμα για δύο άτομα, με φαγητό, γλυκό και ποτό. Επιλέξτε εσείς πού προτιμάτε : Μαρούσι ή Κολωνάκι. Oι νικητές μπορούν επισκεφθούν οποιοδήποτε από τα δύο εστιατόρια από Κυριακή έως Πέμπτη.
Στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο 'Altamira', μέχρι την Πέμπτη 25/11. Στο κύριο μέρος γράψτε το ονοματεπώνυμό σας και απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό mail.


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured