Μιχάλης Τσαντίλας

Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου βρέθηκα στο cocktail restaurant στον πρώτο όροφο του Gazarte, όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου άλμπουμ της τραγουδοποιού-ερμηνεύτριας Γιάννας Βασιλείου Όλα Όσα Αγαπώ, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τη Minos EMI/Universal.
 
Η βραδιά ξεκίνησε με ποτό και κουβέντα μεταξύ των παρευρισκομένων, οι οποίοι ήταν πολλοί: μουσικοί, ηθοποιοί, στελέχη της δισκογραφικής, φίλοι της καλλιτέχνιδος. Στη συνέχεια, η Γιάννα Βασιλείου μάς παρουσίασε ζωντανά το άλμπουμ της, με συνοδεία πολυμελούς και άψογα προβαρισμένης ορχήστρας, η οποία περιελάμβανε πνευστά, έγχορδα, πιάνο, κοντραμπάσο και τύμπανα. Ανάμεσα στους μουσικούς αναγνώρισα και κάποιους ιδιαίτερα γνωστούς, όπως τον Αντώνη Ανδρέου στο τρομπόνι, τον Τάκη Πατερέλη στο πιάνο και τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη στα τύμπανα.
 
Ακούσαμε και τα 7 κομμάτια της δουλειάς –τα 5 ορίτζιναλ δηλαδή καθώς και τις διασκευές της Βασιλείου στα “Κάθε Φορά Που Θα 'Ρθεις Βρέχει” (Γιάννης Σπανός/Τάκης Καρνάτσος) και “Where Or When” (Richard Rogers/Lorenz Hart). Παρότι η τραγουδοποιός δήλωσε αγχωμένη και ήταν εμφανής η συγκίνησή της για το ξεκίνημά της στο δισκογραφικό στερέωμα, σύντομα «λύθηκε» και η όλη της παρουσία και ερμηνεία κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.
 
Μετά το τέλος της περφόρμανς ακολούθησε μπουφές και η βραδιά εξελίχθηκε σε πάρτυ. Από την πλεύρα μου, εύχομαι στη νέα δημιουργό να είναι καλοτάξιδος ο δίσκος της.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured