View More

Spooky Redrum

Αθήνα Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα 105 60, Ελλάδα Booze Cooperativa

Ένα χρόνο μετράει η κυκλοφορία του 2ου album των Spooky RedRum, με τίτλο Moon or Sun και έφτασε επιτέλους η στιγμή της live παρουσίασης!

29 Μάι. 2022
21:30
37 Day(s) Ago
10.00

Το Moon or Sun περιλαμβάνει 9 ιστορίες διατηρώντας το πειραματικό rock ύφος της μπάντας, εμπλουτίζοντάς το με ατμοσφαιρικά dark jazz, ηλεκτρονικά και πνευστά στοιχεία. Δημιουργεί εικόνες και σκηνικά μυστηρίου, μυρίζει υγρασία και είναι ντυμένο με το περίβλημα της θεατρικής ερμηνείας της Νεφέλης.

Η Νεφέλη Σταμ, η ψυχή στο κέντρο των Spooky Redrum, μαζί με τον βιολονίστα Άγγελο Μαστραντώνη αποτελούν τον βασικό πυρήνα της μπάντας. Οι Spooky Redrum πορεύονται σε πειραματικά μονοπάτια από την αρχή της δημιουργίας τους και εκτός από μουσικοί, είναι επικεντρωμένοι, η μεν στη σύνθεση σε συνδυασμό µε παραστατικές και άλλες τέχνες, ο δε στην ορχηστρική σύνθεση. Για τη δημιουργία της 2ης δισκογραφικής τους δουλειάς, συνεργάστηκαν με αρκετούς καταξιωμένους μουσικούς, όπως είναι η drummer Ελένη Νότα (NERVOSA), ο πειραματικός κιθαρίστας Πάνος Γιώτης (Svobotnik), ο τροµπετίστας Ντον Σταυρινός και ο Joe Tornabene που συµµετείχε στα µέρη του βαρύτονου σαξοφώνου. Cover Photo από Karol Jarek.

Το Moon or Sun είναι ένα εξαιρετικά φιλόδοξο μουσικό ψηφιδωτό, τόσο σκοτεινό και πειραματικό, όσο art και rock και θα παρουσιαστεί στην ολότητά του στις 29 Μάϊου, στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα).

Στη live παρουσίαση θα παίξουν:

Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου (μπάσο – φωνή), Άγγελος Μαστραντώνης (βιολί – φωνή), Ντον Σταυρινός (τρομπέτα, φλικόρνο), Πάνος Γιώτης (Svobotnik - ηλ. Κιθάρα), Joe Tornabene (βαρύτονο σαξόφωνο), Δήμητρα Κουστερίδου (ηλεκτρονικά), Λέανδρος Φράτνικ (ντραμς), Harvey Moof (πλήκτρα).

Special Guests:
Tila Kareola, Χάρη Δουμούρας a.k.a. Glastra Kareola

Presale 8 ευρώ:
- Ον Off Studio: https://www.facebook.com/ovoffstudio 
- Booze Cooperativa: https://www.facebook.com/boozecooperativaofficial/ 
- Spooky Redrum: https://www.facebook.com/spookyredrum 

Doors: 21.00
Starts: 21.30

FB Event Link: https://www.facebook.com/events/473166287901245?ref=newsfeed 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Booze Cooperativa

Το 1989, υπήρξε γνωστό στο κοινό ως το πιο πρωτοποριακό μπαρ του κέντρου της Αθήνας. Σήμερα ανανεωμένο στις δραστηριότητες του και πλέον ως Booze Cooperativa, παρέχει στο κοινό του ένα άρτια οργανωμένο κυλικείο, εκθεσιακούς χώρους και σκηνή θεάτρου. Φιλοξενεί εναλλακτικά performances, θεατρικά δρώμενα, από ερασιτεχνικές ή επαγγελματικές ομάδες, με μόνη επιβάρυνση ένα συμβολικό ποσό για την διατήρηση του χώρου και χωρίς συμμετοχή στις εισπράξεις των εισιτηρίων.
Στους εικαστικούς, δίδεται η ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους σε έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής. Ο χώρος φιλοξενεί εκθέσεις ανερχομένων μα και αναγνωρισμένων ζωγράφων και φωτογράφων, χωρίς να εισπράττει προμήθεια από τις πωλήσεις των έργων τους. Σε όλο το κτήριο, πραγματοποιούνται παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες ζωντανής μουσικής, προβολές, συνεντεύξεις τύπου και πανεπιστημιακές διαλέξεις.

Τηλ.: 211 4000863
Τηλ./Φαξ.: 210 3240944
e-mail. boozecooperativa@otenet.gr

FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο σημερινό Listomania επιλέγει και ιεραρχεί τους 20 καλύτερους δίσκους για το πρώτο μισό της χρονιάς.

Ο Ζώης Χαλκιόπουλος στο 7ο επεισόδιο του Diggin' μοιράζει Yacht Rock γνώση.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Βρετανών πιονέρων της IDM, Autechre, κάτω από την Ακρόπολη, στο απόλυτο σκοτάδι, κάνουμε προθέρμανση με 8 tracks - σταθμούς στα 30 χρόνια της δισκογραφικής πορείας τους. 

Top