View More

Shelter Me
Αθήνα Ναρκίσσων 2, Χαλάνδρι 152 33, Ελλάδα Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Διανύοντας μία αδιανόητα σκοτεινή περίοδο, όπου η μία καταστροφή διαδέχεται την άλλη, τέσσερα σχήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν σε μια συναυλία για τα πλάσματα που ζουν δίπλα μας, διδάσκοντας μας πώς να αγαπάμε.

30 Σεπ. 2023
19:50
58 Day(s) Ago
0.00

ΌΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια” χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά όλων των καλλιτεχνών, της Fairplay και της 123tickets.gr, της Φιλοζωικής Ομάδας της Σχολής Μωραΐτη και την ευγενική χορηγία χώρου και εξοπλισμού από τον Δήμο Χαλανδρίου.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους και όλες εκεί! Αν όμως δεν τα καταφέρετε, έχουμε... treats!

Δημιουργήσαμε ένα κουπόνι ενίσχυσης (Treat: 5 ευρώ) ώστε να μπορείτε να αγοράσετε όσα θέλετε ή ακόμα και να τα συνδυάσετε με ένα εισιτήριο. Σε συνδυασμό με 2 τιμές εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ποσό που επιθυμείτε να προσφέρετε μέσω διαφορετικών συνδυασμών.

Γενική Είσοδος:
7 ευρώ: Meal
10 ευρώ: Medi-Care
Κουπόνι Ενίσχυσης:
5 ευρώ: Treat
[ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο χώρο. No admission]

Προπώληση εισιτηρίων 123tickets.gr
https://shorturl.at/qzAC7 

Meet the bands:

Τη βραδιά ανοίγουν οι Bound Affairs με ένα ακουστικό σετ από μια ομάδα ετερόκλητων μουσικών με μακρά πορεία στον χώρο που χρησιμοποιεί τη μουσική των Beatles και του Bowie, του Tom Petty, Eric Clapton, Paul Weller και των Doors για να μας προσκαλέσει σε ένα μουσικό ταξίδι σύνδεσης και επικοινωνίας με άγνωστο προορισμό.
Παίζουν οι: Στέλιος Δρακούλης, Μαμπρέ Καζαρτζιάν, Νίκος Μίχας, Site

Ακολουθούν οι Dance with Invisible Partners που λίγο πριν την κυκλοφορία του 3ου τους άλμπουμ κάνουν ένα διάλειμμα για να στρέψουν το βλέμμα μας εντός. Οι ίδιοι περιγράφουν τη μουσική τους ως αισθαντικό φόρο τιμής στην πραγματικότητα εντός της πραγματικότητας, εντός της πραγματικότητας σε μια αέναη καθοδική πορεία που τείνει στην άβυσοο. Συχνά κινηματογραφικοί και πάντοτε λυρικοί, με φόντο τα υπέροχα δέντρα της Ρεματιάς και τις πρώτες φθινοπωρινές μυρωδιές αναμένεται να μας χαρίσουν στιγμές μεταφυσικής απόλαυσης.

Καθώς η νύχτα θα πέφτει στο Χαλάνδρι οι εντάσεις θα ανεβαίνουν… Οι Sebia είναι ένα ανερχόμενο συγκρότημα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τη μίξη grunge, prog, hard rock και metal στοιχείων μέσα από τη φετινή κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, Acceptance of Reality. Με στίχους που πραγματεύονται τον εγκλεισμό του νου και τη δυσκολία των ανθρώπων να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, αποτελούν τη μουσική ενσάρκωση της σκέψης πίσω από το Shelter Me καθώς καταλήγουν ότι η πορεία των πραγμάτων αλλάζει μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, αρκεί να το επιλέξουμε. Amen.

It’s warm, it’s fuzzy, it’s rock n’ roll. Το όνομα των The Buzz Dealers δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρεξηγήσεις. Από το 2015 μοιράζουν ίσες δόσεις blues-rooted garage rock και αγνής R n’ R ενέργειας. Αν μπάντες όπως οι Arctic Monkeys και οι Queens of the Stone Age σας ενδιαφέρουν, ετοιμαστείτε να προσθέσετε άλλη μία στη λίστα σας. Με λίγα λόγια: ντυθείτε άνετα, γεμίστε τα ποτήρια σας και ετοιμαστείτε για τρελό πάρτυ!

Πόρτες: 19:30
Έναρξη: 19:50

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Ο φωτογράφος Δημήτρης Μυλωνάς συζητά με τον Θανάση Μήνα για το φωτογραφικό λεύκωμα “The Last Drive: Overloaded” που κυκλοφορεί σε απλή αλλά και σε συλλεκτική έκδοση 300 αντιτύπων από τις εκδόσεις Οξύ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, συνεχίζει την Πελώρια Ανασκόπηση του 2023, με μια λίστα που χωρά από aggressive industrial metal και afrobeat psych jazz rock, μέχρι Arctic Monkeys, Imagine Dragons και Sam Smith.

 Η ιδιαίτερα χαμηλή ένταση του ήχου ήταν αντιστρόφως ανάλογη της έντασης των συναισθημάτων που βίωσαν όσοι περίμεναν χρόνια ολόκληρα να δουν την μπάντα από τη Βοστώνη από κοντά.

Top