View More

Sabotaz

Αθήνα Ηπείρου 48, Αθήνα 104 39, Ελλάδα Κύτταρο Live

Μια έκρηξη μελωδικής ενέργειας στο Κύτταρο!

14 Οκτ. 2022
22:30
52 Day(s) Ago
10.00

«Γεννήθηκαν» στην καραντίνα...
...τους ένωσε η ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ταξιδέψουν μακριά από το ζοφερό τώρα, στο πριν και τις μουσικές μας ρίζες, με το βλέμμα στο μετά, με ηλεκτρισμένο ήχο και διάθεση! Έρχονται «αρματωμένοι», με αγαπημένες επιτυχίες δοσμένες μέσα από τολμηρές διασκευές, αλλά και δικές τους συνθέσεις με μοναδικό σκοπό να σαμποτάρουν κάθε τι άκαμπτο και γκρίζο σε πείσμα των καιρών και να σε εθίσουν στις γεμάτες έντονα συναισθήματα παραστάσεις τους!
Ένα χρόνο ακριβώς, μετά από την πρώτη τους εμφάνιση στο Κύτταρο, που έμελλε να είναι η αφετηρία για μια διαρκή ανοδική καλλιτεχνική πορεία, οι SABOTAZ, επιστρέφουν στην Ηπείρου & Αχαρνών για να μας παρασύρουν σε ένα πολύχρωμο μουσικό πανηγύρι!

Οι SABOTAZ ήρθαν για να μείνουν!

THE STORY....

Η περισυλλογή, η αυτοκριτική, τα ξεκαθαρίσματα και η ανάγκη για νέες αρχές και καινούργια βήματα που δημιούργησε αυτή η πρωτόγνωρη περίοδος που ακόμα διανύουμε, έφερε κοντά τους πέντε «Σαμποτέρ» και δημιούργησε αυτή την αναπάντεχη μουσική και όχι μόνο παρέα!!

Έτσι, η Ευδοκία Ράπτη, ο Ίωνας Κιζιρίδης, ο Παναγιώτης Δανίκας, ο Γιάννης Κοζυράκης και ο Αλέξανδρος Αλεξίου, έβαλαν στο «τραπέζι» αγαπημένα τραγούδια και προσπάθησαν να τα κάνουν «δικά τους» ερμηνεύοντας τα με την προσωπική τους πινελιά! Λίγο καιρό μετά, το αποτέλεσμα αυτής της πηγαίας προσπάθειας, θα εκπλήξει ευχάριστα ακόμα και τους ίδιους!!! Παράλληλα, δουλεύουν και δικές τους μουσικές ιδέες φτιάχνοντας τραγούδια πρωτότυπα, που ελίσσονται ελεύθερα, με κέφι, ανάμεσα στα «σύνορα» της ελληνικής λαϊκής, ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής, φιλτραρισμένη, μέσα από τις «ηλεκτρικές» επιρροές τους και την ικανότητα τους να τα εξελίσσουν.

Από το καλοκαίρι του 2021, η θεωρία γίνεται πράξη και παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι πρώτες τους εμφανίσεις, σε φεστιβάλ, μικρές και μεγάλες παραγωγές, είναι γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο και ο επόμενος χειμώνας τους βρίσκει πλέον σε καταξιωμένες μουσικές σκηνές όπως το Κύτταρο, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κ.α

Το καλοκαίρι του 2022 ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και ξεσηκώνουν τον κόσμο με εμφάνισεις γεμάτες πάθος, χιούμορ, κέφι και συγκίνηση, πρωτότυπες ερμηνείες γνωστών αγαπημένων τραγουδιών αλλά και δικών τους .. και .. τα καλύτερα έρχονται!! Στο Κύτταρο, στις 14 του Οκτώβρη!!

«Πορεία» (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=JG1zkaYPGmg 
«Τι σε μέλει εσένανε»
https://www.youtube.com/watch?v=YgP0IoeZhOs 
«Απάνω στην Τριανταφυλλιά»
https://www.youtube.com/watch?v=DqUSukK57nQ 
«Σύρε να πεις στη μάνα σου»
https://www.youtube.com/watch?v=Cg0vN59fsH4 

ΠΟΡΤΕΣ: 21.30
ΕΝΑΡΞΗ: 22.30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
210 8224134 – 697 764 1373

Προπώληση εισιτηρίων:
VIVA.GR & Viva Spots
ΚΥΤΤΑΡΟ (Ώρες - μέρες συναυλιών)

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο (μπαρ).
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι/σταντ επικοινωνείτε στο 210 8224134.

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/457992103017305/?ref=newsfeed 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134

FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες.  Στο σημερινό Listomania επιλέγει και ιεραρχεί τους 30 καλύτερους δίσκους της χρονιάς που φεύγει, ενόσω συνεχίζεται η ψηφοφορία της συντακτικής ομάδας του Avopolis για τη συγκεντρωτική λίστα. 

Το ντεμπούτο των Pink Floyd The Piper at the Gates of Dawn κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου του 1967. Ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός John Cavanagh τον έλιωσε στις ακροάσεις και έγραψε ένα βιβλίο για αυτόν.

Λίγο πριν τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς  ο Βαγγέλης Κυριακάκης γυρνάει πίσω στις δεκαετίες και ξεχωρίζει κορυφαίες κυκλοφορίες 40, 30, 20, και 10 χρόνια πριν. Σε αυτό το επεισόδιο η μουσική χρονομηχανή του μας πάει πίσω στο 2002.

Top