«Από το Εγώ στο Εμείς»
Ημερομηνία Εκδήλωσης | 04-08-2021 18:15 |
Τοποθεσία | Faliro Summer Theater |
H Παυλίνα Βουλγαράκη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας θα βρεθεί στο Faliro Summer Theater, την Τετάρτη 4 Αυγούστου, σε μία μεγάλη γιορτή, για να χαρίσει στους ακροατές μια μοναδική συναυλία με θέμα το πέρασμα «Από το Εγώ στο Εμείς», παρασύροντάς τους με τη γοητευτική παρουσία, την ατμοσφαιρική φωνή της, την ενέργεια και τις επιρροές της απ’ όλα όσα έχει αγαπήσει.
Το Faliro Summer Theater, το νέο καλοκαιρινό θέατρο, δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο προαύλιο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, είναι ο νέος ανοικτός, αμφιθεατρικός πολιτιστικός χώρος, 1400 θέσεων, με άνετο parking 2000 θέσεων, που θα αποτελέσει το νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης - προορισμό του θεάτροφιλου και μουσικόφιλου κοινού.
Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής θα παρουσιάσει στο Faliro Summer Theater, ένα πέρασμα στο φως. Μια σειρά τραγουδιών που αντανακλούν τον βαθύτερο ψυχισμό του καθενός μας.
Μια γιορτή της ζωής δίχως όρους, που τα συναισθήματα ρέουν αβίαστα, πλημμυρίζουν και ξεκλειδώνουν την υπόσταση του αληθινού μας εαυτού μιας κι όπως η ίδια έχει γράψει : «είμαστε θαύματα φτιαγμένα από τραύματα». Οι φετινές συναυλίες της Παυλίνας Βουλγαράκη μας υπόσχονται όχι μόνο ένα μουσικό ταξίδι, αλλά κι ένα ταξίδι της ψυχής με όλους μας συνταξιδιώτες.
Και όπως λέει και ο «Ενικός» το νέο της τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Αντώνη Παππά «Πολεμώ δίχως όρους, ομφάλιους λώρους δαγκώνω, ο ντεπόζιτο άδειο κι εγώ στα διακόσια γκαζώνω!»
Σε πείσμα λοιπόν των καιρών μαζί της θα γκρεμίσουμε το τείχος του «Εγώ» και θα ζήσουμε την αρμονία του «Εμείς».
Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τη Δήμητρα Γαλάνη , τον Μπάμπη Στόκα, τον Ψαραντώνη , τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μανώλη Μητσιά, τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και άλλους.
Η δισκογραφία της αποτελείται από δύο προσωπικές συλλογές ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει 6 τραγούδια από τον επερχόμενο της δίσκο της, ο οποίος περιλαμβάνει συνδημιουργίες της τραγουδοποιού με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά και με συνθέτες της γενιάς της, όπως ο Γιώργος Κυριάκος.
Τιμές εισιτηρίων:
A Ζώνη 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)
Β Ζώνη 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)
Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)
Προπώληση εισιτηρίων: ARTINFO.GR & VIVA.GR
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9213310
https://www.viva.gr/tickets/music/faliro-summer-theater/pavlina-voulgaraki/
Το Faliro Summer Theater είναι ο νέος ανοικτός, αμφιθεατρικός πολιτιστικός χώρος, 1400 θέσεων, με άνετο parking 2000 θέσεων, που θα αποτελέσει το νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης - προορισμό του θεάτροφιλου και όχι μόνο κοινού.
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Τηλέφωνο: 2109213310
HOW TO GET THERE:
- Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
- ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
- Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
- Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)
© 1996 - 2024 Avopolis. All Rights Reserved. Powered by Brainfoodmedia
Ταυτότητα - Επικοινωνία | Όροι Χρήσης (Terms of Service) | Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy)