Παντελής Κυραμαργιός

Υπόλοιπη Ελλάδα Κενταύρων 2, Λάρισα 412 22 "Μουσικές Διαδρομές"
Μετά από δυο μαγικά live στο Club του Σταυρού του Νότου, το ταξίδι του Παντελή Κυραμαργιού συνεχίζεται με σταθμούς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, που παρασύρει σε έναν μουσικό κόσμο, γεμίζοντας τις καρδιές των ακροατών.
06 Δεκ. - 06 Δεκ. 2019
22:00
244 Day(s) Ago
0.00
«Τα τραγούδια αποτελούν προσομοιώσεις βιωμάτων και μέσα από αυτά μεταδίδονται συναισθήματα. Μία συναυλία λοιπόν δεν είναι απλώς τραγούδια που μας αρέσουν με τυχαία σειρά. Οφείλουμε να κρατήσουμε αδιάκοπη τη συναισθηματική ροή που ξεκινά από το πρώτο κιόλας άκουσμα» λέει ο Παντελής, ο οποίος αυτή τη φορά, μαζί με τον Βάιο Πράπα (έγχορδα) και τον Θανάση Μάντζαρη (πιάνο, καχόν), θα παρουσιάσει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις «Μουσικές Διαδρομές», στη Λάρισα και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στην Ομπρέλα, στη Θεσσαλονίκη, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας του, κάποια που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει αλλά και κομμάτια που αποτελούν τις ρίζες της δουλειάς του και προέρχονται από το ρεμπέτικο, την παραδοσιακή μουσική και την έντεχνη σκηνή.

Δυο βραδιές γεμάτες ερμηνείες απρόσμενες και συναρπαστικές και την ενέργεια του Παντελή Κυραμαργιού, να δημιουργεί ένα σκηνικό μουσικής ευφορίας.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στα Public του Mediterranean Cosmos, ο Παντελής Κυραμαργιός και η Σταυρούλα Παγώνα θα παρουσιάσουν το άλμπουμ τους «Νησί της Φαντασίας» που απευθύνεται σε παιδιά.

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: "Μουσικές Διαδρομές"

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6907319255

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

HOT STORIES

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Top
0
Shares