View More

Nostos - "The Ultimate Live Tribute To Lynyrd Skynyrd"

Αθήνα Ηπείρου 48, Αθήνα 104 39, Ελλάδα Κύτταρο Live

Το μεγαλύτερο ζωντανό αφιέρωμα που έγινε ποτέ στη χώρα μας στους τεράστιους και αγαπημένους του Ελληνικού κοινού LYNYRD SKYNYRD, στις 22 Οκτωβρίου, στο Κύτταρο!

22 Οκτ. 2022
21:30
44 Day(s) Ago
12.00

Σαρανταπέντε χρόνια μετά το αεροπορικό δυστύχημα και την κυκλοφορία του Street Survivors στο Κύτταρο θα φυσήξει Νοτιάς!! Οι NOSTOS, η μπάντα συνώνυμο της Southern Rock (από το 1992!!!) και μοναδική αναγνωρισμένη Lynyrd Skynyrd Tribute Band στην Ελλάδα, γιορτάζουν 30 χρόνια στο «δρόμο» και στήνουν ένα καταιγιστικό τετράωρο Live Tribute στην πορεία των Θεών από το Νότο, απόλυτα πιστό και αντάξιο της σπουδαιότερης Southern Rock band του πλανήτη και όπως και οι μέντορες τους στο “One More From The Road” έτσι και στις 22/10, οι Nostos, με αντίστοιχη σύνθεση (7μελής μπάντα και 3 κυρίες στα backing vocals ως γνήσιες Honkettes), θα παρουσιάσουν 26 τραγούδια το ένα καλύτερο από το άλλο (στη μεγάλη πλειοψηφία τους από τα 5 πρώτα θρυλικά albums) σε ένα μοναδικό “Saturday Night Special”…
Ετοιμαστείτε για ..Honkettes για ..Explorer για ..Les Paul για ..Steve Gaines και άρρωστα stratocasterosolos, υψώστε τα ποτήρια σας και τραγουδήστε ... Sweet Home Alabama, Free Bird, Give me back my Bullets, That’s Smell, What’s your Name, The Needle and the Spoon, Saturday night special, Simple Man, Double Trouble, Working for the M.C.A, Call me the Breeze και η λίστα και η βραδιά θα ‘ναι μεγάλη...’
«If I leave here tomorrow, would you still remember me…»

Οι NOSTOS είναι:
Νίκος Μελάς - φωνή (Jessica’s Theme Band)
Κώστας Ματθιουδάκης- κιθάρα, φωνητικά
Γρηγόρης Αποστολόπουλος - κιθάρα (Soundtruck, All about the music)
Θύμιος Μπούτσης - τύμπανα (Ransackrat)
Κυριάκος Κλάδος: Μπάσο
Γιώργος Λαγογιάννης - πιάνο/Hammond, φωνητικά (Blues Cargo, Golden Nugget, Backtrackin’, Moonlight Overdrive, The Peppers, Evil Monkey)
Μανώλης Τσίγκος – κιθάρα (Innerwish, RNR Children, Badd Kharma, All about the music)
Μαρκέλλα Παναγιώτου - φωνητικά (Socrates Drank the Conium - Kount Octopus - Jelly Groove - Almost Funk)
Αναστασία Μπάστα - φωνητικά (All about the music, Madhole)
Vivian Stamos – φωνητικά (Τελεία και Παύλα)

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00
ΕΝΑΡΞΗ: 21.30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
- VIVA.GR & Viva Spots

https://www.viva.gr/tickets/music/lynyrd-skynyrd-the-ultimate-live-tribute-by-nostos 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134

FEATURED TODAY

Μετά από αλλεπάλληλες ακυρώσεις, επιτέλους έφτασε η ώρα να δούμε τους shame live στην Αθήνα. Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο Eddie Green, κιθαρίστας και βασικός συνθέτης του βρετανικού post punk θαύματος, είχε συνομιλήσει με το Avopolis.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο ακούει και προτείνει μουσική εμπνευσμένη από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, για τελευταία φορά, πριν καταπιαστεί με τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς.

Όπως τις κατέγραψε ο Άγγελος Κυρούσης από το δισκάδικο Rock & Roll Circus.

Top