Μωρά Στη Φωτιά

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ, τα Μωρά στη Φωτιά, μετά από τρία συνεχόμενα Sold Out στο Κύτταρο και το πρόσφατο συγκλονιστικό Live-Ξέσπασμα στην Τεχνόπολη, οπού χιλιάδες κόσμος έδωσε εκκωφαντικό παρών και απέδωσε δικαιοσύνη στην πιο σημαντική ροκ μπάντα των καιρών μας, το τελευταίο Σάββατο του Νοέμβρη, επιστρέφουν «Κάτω στην Πόλη», στην «έδρα» τους, στην ..Ηπείρου και Αχαρνών, εκεί που έχτισαν το σύγχρονο μύθος τους, εκεί που οι συναυλίες τους καταλήγουν πάντα σε ένα πανηγύρι συναισθημάτων και αδρεναλίνης, εκεί που ενώνονται οι φωνές οι γροθιές οι ψυχές σε ένα τραγούδι.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-11-2023 21:00
Τοποθεσία Κύτταρο Live

Ετοιμάσου για..

«Μανιφέστο», «Κάτω στην Πόλη», «Παυσίπονο», «Υποσχέσεις», «Third Uncle», «Σκυλίσια Μέρα», «Βαβυλωνία», «Θεατρίνοι», «Funk Πάθη», «Παπαγάλος», «Ηρωίνη», «Χαμαιλέον», «Εμβατήριο πένθιμο και κατακόρυφο», «Το Παιχνίδι», «Σαλονίκη», «Μοιραίο Καραβάνι», «Αδέρφια στην Κόλαση», «Δον Κιχώτες», «Η φωλιά του Κούκου», «Διλήμματα», «Αποτυχημένο παιδί», «Είδωλα», «Γκρίζο Background», «Αδρεναλίνη» και πολλά μα πολλά άλλα.

Ετοιμάσου, για Μωρά στη Φωτιά LIVE.

Στέλιος Σαλβαδόρ: μπάσο - φωνή
Λάκης Ραγκαζας: ηλεκτρική κιθάρα
Σάκης Ζαχαριάδης: ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Κατσαρός: τρομπέτα, πιάνο, συνθεσάιζερ
Δημήτρης Ματζίρης: τρομπόνι
Φώτης Τσακυρίδης: ντράμς

ΣΑΤΥΡΟΙ

Οι Σάτυροι στη μυθολογία ήταν κατώτερα όντα και ο ρόλος τους ήταν να γλεντάνε ασταμάτητα ώς ακόλουθοι του θεού Διονύσου. Φήμες λένε ότι στις μέρες μας, κυκλοφορούν στην Αθήνα και φτιάχνουν μουσικές και μπύρες!

Δισκογραφία:
Σολ Γαλλία Τσάμικο (2013)
Ιστορίες Τρόμου (2017)
Ζωντανά απέθαντα (προσεχώς!)
https://www.facebook.com/satyrs 
https://www.youtube.com/@Satyroi2010 

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00 - ΕΝΑΡΞΗ: 22.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIVA.GR & Viva Spots

Fb Event: https://www.facebook.com/events/854068522657235 

Πληροφορίες για τον χώρο - Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134