Mammal Hands

Mammal Hands

Οι Mammal Hands, ένα από τα εμβληματικά συγκροτήματα της νέας Βρετανικής jazz και minimal μουσικής, θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin την Παρασκευή 20 Οκτωβριου.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 20-10-2023 18:00
Τοποθεσία Gagarin 205

Στην δεκαετή πορεία του με τα πέντε εντυπωσιακά άλμπουμς, το τρίο από το Norwich έχει παρουσιάσει έναν πρωτότυπο jazz ήχο που αναμιγνύει επιρροές από διάφορα είδη της σύγχρονης μουσικής, όπως η σύγχρονη κλασική δημιουργια, το post-rock, η ambient, η electronica. To αποτέλεσμα στις καλύτερες στιγμές του μπορεί να περιγραφεί ως σαγηνευτικό και αιθέριο, με κυρίαρχη την αίσθηση του ηχητικού μεγαλείου.

Αυτό το τόσο ιδιαίτερο χαρμάνι και η ενέργεια μεταξύ των τριών έξοχων μουσικών, παίρνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις στις ζωντανές εμφανίσεις τους, όπου δημιουργούν ένα σχεδόν “υπνωτικό” θέαμα που δίκαια τους έχει κατατάξει στις πιο συναρπαστικές μπάντες των πρόσφατων ετών.

Στη συναυλία τους στο Gagarin, οι Mammal Hands θα παρουσιάσουν υλικό από ολόκληρη τη δισκογραφία τους, καθώς και από τον νέο δίσκο τους “Gift From The Trees” που μόλις κυκλοφόρησε.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Καθήμενοι: 36 Ευρώ
Όρθιοι: Phase A – 28 Ευρώ, Phase B – 30 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.
Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr 

Πληροφορίες για τον χώρο - Gagarin 205

Σε απόσταση τεσσάρων λεπτών, με τα πόδια, από τους σταθμούς του HΣAΠ και του ATTIKOY METPO, σε μια ανεκμετάλλευτη πυκνοκατοικημένη περιοχή στη καρδιά της Aθήνας, με άνετη πλέον πρόσβαση οδικώς τόσο από το κέντρο όσο και από την Aττική Oδό, το GAGARIN 205 αποκτά πλέον στρατηγική σημασία, μιας και βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο χάρτη της ψυχαγωγίας, ικανοποιώντας νότια και βόρεια προάστια, πέρα, μέσα και γύρω από το...ποτάμι.