View More

Λάμπρος Φισφής: "Αυτά Είναι"

Αθήνα Μωραϊτίνη 2, Αθήνα 175 61 Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου

Ο Λάμπρος Φισφής, από τους καλύτερους Έλληνες stand up comedians, στο μεγαλύτερο εγχείρημα της καριέρας του την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου με την πολυαναμενόμενη παράσταση «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ».

01 Ιουν. 2021
21:00
183 Day(s) Ago
0.00

Την Τρίτη 1 Ιουνίου 2021, ο ξεχωριστός Λάμπρος Φισφής θα συνεχίσει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του στο stand up με ένα ακόμη πλούσιο και απολαυστικό show αναλύοντας όλα αυτά που συνωμοτούν εναντίον της ευτυχίας, αυτοσαρκαζόμενος για τις αδυναμίες του και δίνοντας για άλλη μια φορά το δικό του ξεχωριστό στίγμα για όλα αυτά που συμβαίνουν. Με την παράσταση «Αυτά Είναι», ο Λάμπρος Φισφής συγκεντρώνει νέα κείμενα, τα all time classics, τον signature αυτοσχεδιασμό του και γενικά ότι αστείο έχει και δεν έχει από τη δεκαετή θητεία του στο stand up comedy.

Το Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου γίνεται το δημιουργικό πεδίο όπου ο γνωστός κωμικός θα ξεδιπλώσει ένα από τα πιο ευφάνταστα και διαφορετικά κωμικά εγχειρήματα, σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει, πάντα έτοιμος να τολμήσει κάτι καινούργιο και να κατευθύνει το stand up σε νέα μονοπάτια. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η νέα του πρόκληση: η μεταφορά του stand up comedy από τα μικρά μπαράκια σε μεγάλες θεατρικές σκηνές και τέλος σε ένα στάδιο όπως το Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου χωρητικότητας 6000 ατόμων. Ένα μοναδικό one man show με στόχο να δημιουργηθεί για μια βραδιά η μεγαλύτερη δυνατή παρέα προσφέροντας ένα απολαυστικό δίωρο άφθονου γέλιου. Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον δεδομένο ότι κάθε νέο του εγχείρημα το αναμένουμε με ανυπομονησία ως το επόμενο δυνάμει κωμικό αριστούργημα. Αν πάλι θέλαμε να υποδείξουμε έναν χαρακτηριστικό εκπρόσωπο του σύγχρονου stand up comedy, που δουλεύει ακατάπαυστα για να αναδείξει το είδος, θα οδηγούμασταν αβίαστα στον Λάμπρο Φισφή.

Κωμικός, παρουσιαστής, σεναριογράφος και συγγραφέας, ο Λάμπρος Φισφής καταφέρνει, όσο λίγοι άνθρωποι στο χώρο, να μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε νέα του δουλειά, με συνεχόμενα sold out όπου και να εμφανίζεται έχοντας πάντα κάτι καινούργιο να μας πει που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Η σκηνική του παρουσία ξεπερνάει αδιαμφισβήτητα κατά πολύ τον χαρακτηρισμό απολαυστική, διαθέτει πολυμορφία και εμπεριέχει στοιχεία κωμικής διάνοιας. Η δεξιοτεχνία του να «πιάνει» τον παλμό του κόσμου και τις αντιδράσεις εύκολα και η ευστοχία στον αυτοσχεδιασμό είναι αξιοσημείωτες αλλά και το χαρακτηριστικό του γνώρισμα στη σκηνική του συμπεριφορά.

Στο ενεργητικό του διαθέτει τρία επιτυχημένα stand up comedy solo shows όπως τα «Να ένας Σοφός», «Δες το Θετικό» και «Να το Φως». Είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show «Κάψε το Σενάριο», των επιτυχιών «Big Talk» και «Small Talk» του YouTube καθώς και του late night talk show «Βραδινές Ιστορίες». Μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του «Αthens Comedy Festival».

Σύνδεσμοι:
Website - www.lambrosfisfis.com 
Facebook - www.facebook.com/LambrosFisfis 
Instagram -www.instagram.com/lambrosfisfis/?hl=en 
YouTube -www.youtube.com/user/lambrosf1 

Τιμές Εισιτηρίων:

Περιορισμένη Προπώληση:
12,00€ - Κερκίδες
15,00€ - Πλατεία

Γενική Προπώληση:
15,00€ - Κερκίδες
18,00€ - Πλατεία
30,00€ - Κερκίδες + Οpen Bar

Προπώληση Εισιτηρίων:
Δίκτυο Viva:
Online: https://bit.ly/2TMep57 
Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:
Reload
Καταστήματα Wind
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Yoleni's Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου

Τηλ: 213 2020200

FEATURED TODAY

Το πολυσυζητημένο Utopia Avenue  του David Mitchell κυκλοφόρησε επιτέλους και σε ελληνική μετάφραση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και ο Θανάσης Μήνας έχει το ρεπορτάζ ενός σαγηνευτικού, μουσικού ταξιδιού στην εποχή του Swinging London. 

 Η Άννα Γεωργάτου επιλέγει 10 + 1 βιβλία γραμμένα από μουσικούς για τις επόμενες βόλτες σας στα βιβλιοπωλεία.

Οι εμπνευστές του, Τάσος Βογιατζής, Δημήτρης Λιλής και Μάκης Μηλάτος, εξηγούν γιατί.

Top
0
Shares