View More

Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας

Αθήνα Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα 106 78, Ελλάδα Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

11 Φεβ. - 11 Φεβ. 2023
23:00
43 Day(s) Ago
0.00

Oι 4 θρύλοι της ροκ, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα και συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, τα Σάββατα 4, 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου!

Ένα πάρτι με τα πιο πετυχημένα τραγούδια τους, (Ευλαμπία, Νοσταλγός του ροκ εντ ρολ, Πάρε με απόψε, Πέρασε η μπόρα, Για να σ’ εκδικηθώ, Κουρσάρος, Για το καλό μου, Ροζ και πολλά πολλά άλλα), το μοναδικό τους χιούμορ και την αιώνια τρελή εφηβεία τους.

Τζαμάρουν, σαμποτάρουν και γκρουβάρουν με μία ροκ ιστορία που εξελίσσεται σε μια σκυταλοδρομία τραγουδιών των νεανικών μας χρόνων μέχρι σήμερα, κάνοντας τους πάντες να χορεύουν και να τραγουδούν.

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr - sfiga.gr
*Είσοδος στο μπαρ: 10 ευρώ (στην είσοδο της Σφίγγας)
*Είσοδος σε τραπέζι: 15 ευρώ (μέσω τηλεφωνικής κράτησης ή στην είσοδο της Σφίγγας)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Sfiggamusic@gmail.com

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Τι λέει τελικά η νέα adult animated σειρά του Netflix, που βλέπει τον βασιλιά του rock ‘n’ roll να μεταμορφώνεται σε μυστικός πράκτορας;

Στο νέο του Diggin ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξεκινάει από το Ανδρομέδα FM και προσγειώνεται σε μια πιο άγρια εκδοχή του από τα Γιάννενα του 1990 με τις σκοτεινές ευλογίες της δεκαετίας του '80. 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album Γεννηθήκαμε Χθες  και λίγο πριν την πρώτη ζωντανή παρουσίαση του στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 24 Μαρτίου ο Μπάμπης Παπαδόπουλος μας μιλάει για την ποίηση, τη μελοποίηση και κάποια σημεία των καιρών και της τέχνης. 

Top