View More

Kings Garcia & Moon Moth

Αθήνα Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα Six D.O.G.S.

Μια συνάντηση με σημείο αναφοράς το ατμοσφαιρικό live και δυο μπάντες που ανήκουν στο ευρύτερο rock φάσμα με μια ιδιαιτέρως προσωπική αισθητική.

08 Απρ. 2023
20:00
53 Day(s) Ago
8.00

Οι Kings Garcia είναι ένα instrumental κουαρτέτο, το οποίο ακούγεται σαν μια ροκ μπάντα που εισέβαλε σε ορχήστρα του Ennio Morricone. H μπάντα ξεκίνησε την πρωτοχρονιά του 2020, με σκοπό να δημιουργήσει μουσική εμπνευσμένη από παλιές ταινίες, κυκλοφορώντας το Magnolia. Η ζωή στη συνέχεια, όπως γνωρίζουμε, μεταμορφώθηκε η ίδια σε δυστοπικό σινεμά με αποτέλεσμα το επόμενο video project, το Closer, να κυκλοφορήσει με πλάνα από τους άδειους δρόμους των lock-down από 20 διαφορετικές χώρες. Λίγους μήνες μετά, ένα ακόμη κομμάτι, το We Echo, κυκλοφόρησε με την ατμόσφαιρά του να είναι έντονα επηρεασμένη από το κίνημα Black Lives Matter και τον αγώνα των καταπιεσμένων.

Οι Moonmoth, με τη σειρά τους, θα μας συστήσουν τον ήχο τους και την ιδιαίτερη προσέγγιση τους πάνω στην αγγλόφωνη σκοτεινή pop. Τέσσερις μουσικοί συνδυάζουν τον ακουστικό ήχο της κλασικής κιθάρας με τα ηλεκτρονικά ηχοτοπία των synths για να δημιουργήσουν μια ambient και ονειρική ατμόσφαιρα. Ο λυρισμός των διπλών γυναικείων φωνητικών, σε μια αρχέγονη συμφωνία με τα υποβλητικά minimal beats και τις τελετουργικές αρμονίες της κιθάρας, αποπλανούν τον ακροατή προς ένα ηχητικό τόπο θυσίας και αναγέννησης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: info@sixdogs.gr

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Στο δεύτερο επεισόδιο του Meet Me In The Bathroom podcast η Τάνια Σκραπαλιώρη συναντάει στο studio του Avopolis τη Φώφη Τσεσμελή σε μια κουβέντα που ξεκινά από την ορατότητα και τη συμπερίληψη στη μουσική βιομηχανία, κατεβαίνει στο Pride, πειραματίζεται στην Ελευσίνα και καταλήγει -που αλλού;- στην Αθήνα τη νύχτα.

Πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες, νέες τηλεοπτικές εμμονές, άχαστα live, ολοκαίνουργια εστιατόρια και μπαρ.

 «Ο δίσκος αυτός έχει 100% ταυτότητα ελληνική ακόμα και αν εγώ δεν έχω την εθνική μας ταυτότητα»

Top