Ηλίας Μαρκαντώνης & Κώστας Τσαρούχης

Αθήνα Ζωοδόχου Πηγής 87, Αθήνα 114 73, Ελλάδα Zp 87
Ο Ηλίας Μαρκαντώνης με το ούτι του, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο χώρο του Zp87, κουβαλώντας επιρροές από ουτίστες του χθες και του σήμερα και πλάθει ένα μουσικό ταξίδι στις χώρες όπου αντηχεί το ούτι.
15 Νοε. - 15 Νοε. 2019
21:00
234 Day(s) Ago
0.00
Ενώνοντας παραδόσεις διαφορετικών τόπων και χρόνων, παρουσιάζει διάφορες τεχνικές, ήχους και κουρδίσματα του οργάνου, σε μία διαδρομή που πηγαίνει πότε μπρος και πότε πίσω στο χρόνο.

Αφουγκράζεται προσωπικότητες που σημάδεψαν ανεξίτηλα την ιστορία του ιδιαίτερου αυτού οργάνου κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη ζώνη της Μεσογείου, με τραγούδια και οργανικές συνθέσεις.

Μάρκος Μελκόν, Γιώργος Μπατζανός, Αγάπιος Τομπούλης, Udi Hrant, Munir και Jamil Bashir, Ara Dingjian, Xρίστος Τσιαμούλης, Haig Yazdjian, Farid El Atrash, Yurdal Tokcan, John Berberian, Καρυοφύλλης Δοϋτσίδης, Anouar Brahemm, Νίκος Σαραγούδας είναι παλιοί και σύγχρονοι δεξιοτέχνες του οργάνου των οποίων χαρακτηριστικές φωνητικές και οργανικές συνθέσεις παρουσιάζονται διασκευασμένες για ένα σόλο πρόγραμμα, σε μία απόπειρα να γεμίσει με ένα ούτι με μία φωνή το χώρο και τις καρδιές...

Μουσική επιμέλεια-ερμηνεία: Ηλίας Μαρκαντώνης

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Zp 87

Top
0
Shares