View More

Hip Hop Συναυλία Οικονομικής Στήριξης Των Θυμάτων Των Τεμπών

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πραγματοποιείται ύστερα από την επικοινωνία και συζήτηση με ορισμένους επιβάτες που βίωσαν αυτήν την τραγωδία.

08 Απρ. 2023
19:30
62 Day(s) Ago
0.00

Τα «καθαρά» έσοδα της εκδήλωσης θα τα διαχειριστεί η διοργάνωση με την βοήθεια και καθοδήγηση από τον Άγγελο Τσιαμουρα, ενός εκ των επιβατών του θλιβερού δρομολογίου!

Line Up:
ΑΝΤΙΓΝΩΜΟΣ-ΜΙΑΛΦΑΣΙΓΜΑ-ΕΚΑΣΤΟΣ-ΔΩΜΑ-ΛΟΓΟΣ ΓΕΝΕΣΙΣ-ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ x SUMO
Opening: DT PURE-SLABODOBRO x HYBRID-denied
Decks: DJ CFISH(ΔΩΜΑ) - DJ ΜΟΙΚ

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 8 ευρώ 

https://www.viva.gr/.../hiphop-live-gia-ta-tempi-an-club.../ 

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ

*ΤΙΜΗ HELP TICKET στα 5 ευρώ, 7 ευρώ και 10 ευρώ

Door Opening: 19:30

Το πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Σκοπός του συγκεκριμένου live είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη και οικονομική στήριξη των θυμάτων από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη των επιβατών, των τραυματιών και των φίλων/συγγενών των θυμάτων, αλλά και ανάγκη κάλυψης των ιατρικών εξόδων για τους τραυματίες μετά την έξοδο τους από τα νοσοκομεία (φάρμακα, φυσιοθεραπείες κ.α.). Επίσης, παρατηρείται και η ανάγκη κάλυψης δικαστικών εξόδων σε περιπτώσεις όπου οι επιβάτες επιδιώκουν να κινηθούν νομικά για τη δίκαιη απόδοση των ευθυνών.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους Husam Naim (Ορθοπεδικός στο Γ.Π.Ν Λάρισας), την διοίκηση του Π.Γ. Νοσοκομείου Λάρισας, τον Nove, τον Βασίλη Φασιανό και την Άννα Παπαδοπούλου που ο καθένας είχε συμμετοχή σε αυτό το εγχείρημα!

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση υπάρχει και η δυνατότητα για αγορά του Help Ticket* (Εισιτήριο χωρίς φυσική παρουσία) που θα συνδράμει στην περαιτέρω προσπάθεια της οικονομικής ενίσχυσης των θυμάτων στις τιμές των 5, 7 και 10 ευρώ.

*ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ HELP TICKET ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ EVENT. (ΔΛΔ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ)
Στο τέλος της εκδήλωσης θα αναρτηθούν αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα της διοργάνωσης στη σελίδα στο Instagram και στο Facebook από το Rap Finest*.
*Το Rap Finest είναι χορηγός επικοινωνίας και δεν έχει καμία ευθύνη με την διοργάνωση του live.

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Ενόψει της εμφάνισής του στο Arch Club-Live Stage στις 18 Ιουνίου, ο Dub FX θυμάται 10 highlights από την καριέρα και τη ζωή του, τα οποία περιλαμβάνουν από τα μαθήματα που σου προσφέρει το να ζεις σε ένα βαν, μέχρι το πώς είναι να σε βλέπει από την πρώτη σειρά ο ίδιος ο Robbie Williams.

Το Avopolis βρέθηκε για 4 μέρες στη Βαρκελώνη και στο περίφημο Parc Del Fòrum, για να δει από κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ανταπόκριση από τη δεύτερη ημέρα του PS23.

Η σπουδαία μπάντα του Michael Gira επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θυμόμαστε ξανά, μέσα από 10 + 1 δίσκους τους, γιατί είναι η πιο ενδιαφέρουσα ίσως περίπτωση re-discovery στη σύγχρονη ροκ εποποιία.

Top