«Κοίτα Γύρω» ο τίτλος της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του Γιάννη Κότσιρα. «Κοίτα Γύρω» ο τίτλος του τραγουδιού, που ήδη έχουμε αγαπήσει, από τον νέο του δίσκο σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους του ίδιου.
Ημερομηνία Εκδήλωσης | 30-08-2021 18:00 |
Τοποθεσία | Βεάκειο Θέατρο |
Μαζί του η Δήμητρα Μπουλούζου
Το φετινό καλοκαίρι, ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται όπως πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, σταθερούς συνεργάτες και φίλους του τα τελευταία χρόνια, υποσχέθηκαν να μας χαρίσουν ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές με αγαπημένα τραγούδια. Με ένα πρόγραμμα, που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε όμορφα και να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών, που μας κράτησε μακριά από αυτά που αγαπάμε, ανάμεσά τους και τη μουσική. Η αρχή έγινε με τη συναυλία στην Τεχνόπολη τον Ιούνιο και μετά από αρκετές στάσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Κότσιρας και οι μουσικοί συνεργάτες του επιστρέφουν στην Αθήνα, στις 30 Αυγούστου, αυτή τη φορά στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Με το «Κοίτα Γύρω» ο αγαπημένος ερμηνευτής στέλνει το μήνυμα στον κάθε ένα από εμάς και μοιράζεται μαζί μας το γράμμα που έγραψε στα παιδιά του, στην περίπτωση που δεν θα μπορέσει ο ίδιος να πει όλα αυτά από κοντά. Συμβολικό και τόσο επίκαιρο σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.
Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν φυσικά και τα καινούρια τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά όπως τα «Έρωτας ή τίποτα», «Καρδιά μου», «Την αμαρτία μου τη λέω».
Περιμένουμε ανυπόμονα τη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να ζήσουμε μια ακόμα βραδιά γεμάτη αγαπημένες μουσικές, που τόσο μας έχουν λείψει!
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Κώστας Μιχαλός: κιθάρες
Hρακλής Παχίδης: τύμπανα
Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο
Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί
Και οι τεχνικοί:
Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου
Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 17 ευρώ | ΑμεΑ/Ανέργων: 15 ευρώ (διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό)
Προπώληση:
Καταστήματα PUBLIC και στα ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ - Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς (εντός του θεάτρου)
Tο Βεάκειο Θέατρο ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στην περιοχή της Καστέλλας, στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Η ονομασία του θεάτρου δόθηκε προς τιμήν του κορυφαίου Πειραιώτη ηθοποιού Αιμίλιου Βεάκη.
Η κατασκευή του θεάτρου ήταν ένα έργο με ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω της κλίσης του εδάφους στην περιοχή. Παρόλα αυτά πραγματοποιήθηκε σε ταχύτατους χρόνους και είναι το μοναδικό θέατρο με θέα τον Φαληρικό όρμο.
Έως σήμερα έχει φιλοξενήσει όπερες, οπερέτες, έργα αρχαίου και σύγχρονου θεάτρου, συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών, παγοδρομίες, χορευτικά συγκροτήματα αλλά και τα διάσημα μπαλέτα Κύρωφ και Μπολσόϊ.
Η λειτουργία του Θεάτρου κυμαίνεται χρονικά από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα του Σεπτέμβρη και η χωρητικότητα του ανέρχεται γύρω στα 2.000 καθίσματα.
Τηλέφωνο: 210 4226 330
© 1996 - 2024 Avopolis. All Rights Reserved. Powered by Brainfoodmedia
Ταυτότητα - Επικοινωνία | Όροι Χρήσης (Terms of Service) | Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy)