Driftmachine

Θεσσαλονίκη Στρατηγού Σφέτσου 3, Θεσσαλονίκη 546 26 Apodec
Με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία, παρουσιάζουμε τους Βερολινέζους Driftmachine, σε ένα μοναδικό modular-synth live στο Apodec την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020.
12 Μαρ. - 12 Μαρ. 2020
21:00
15 Day(s) Ago
8.00
O Onepointwo και ο Oldman Talkin' - από τη Θεσσαλονίκη - αναλαμβάνουν να ανοίξουν την εκδήλωση με τις δικές τους live εμφανίσεις και τα ηλεκτρονικά τους εργαλεία ενώ ο Paranoise Radio, με τη συνδρομή των Pan Far και Dope στα decks θα δέσει τη βραδυά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μια συνεργασία των: Stereotype, To Pikap, Paranoise Radio, Apodec

https://www.facebook.com/events/133083997968458/ 

Οι Driftmachine, είναι το ντουέτο των Andreas Gerth και Florian Zimmer οι οποίοι χρησιμοποιούν modular synthesizers για τη σύνθεση και τη live παρουσίαση των μουσικών τους παραγωγών. Και οι δύο με εκτενή δισκογραφία και συνεργασίες, επικεντρώνονται στην εξερεύνηση μέσω των synths και ψάχνουν μια νέα προσέγγιση στο groove και την ηλεκτρονική μουσική μπάσων συχνοτήτων. Ο ήχος τους είναι εμμονικός, συμμετρικός και πολυεπίπεδος. Ένας κώδικας με βάθος αλλά και φινέτσα, που βασίζεται στα ασταθή και απρόβλεπτα θεμέλια της ηλεκτρονικής σύνθεσης και χρήσης των modular synthesizers.
"Between insomnia and slumber, between wraithlike dub grooves gone awry, the dancing flicker of a slack-joint bedside lamp, and eerie electronics."
Ο Andreas Gerth, άλλοτε εικαστικός καλλιτέχνης, ήταν μέλος των Tied & Tickled Trio, είχε το προσωπικό του project Loopspool και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Ted Milton και τον Shackleton.
O Florian Zimmer παράλληλα με τους Driftmachine, είναι ενεργό μέλος των Saroos και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Odd Nosdam, The Notwist κ.α.

https://www.facebook.com/TherealDriftmachine 
https://soundcloud.com/driftmachine 
https://umorrex.bandcamp.com/album/nocturnes 
https://ongehoord.bandcamp.com/album/driftmachine-plays-marien-van-oers 
https://www.residentadvisor.net/dj/driftmachine 

Onepointwo

Εκ Θεσσαλονίκης προερχόμενος, με κύριο μέλημά του την συνέχη ενημέρωσή του σε sci fi ταινίες, 50ς και 60ς πειραματική πρωτοπορία, μοτορικά drum μοτίβα και αιθέριες μελωδίες, επιδιώκει την επίτευξη ενός μουσικού κόσμου με τα παραπάνω στοιχεία. Δανείζεται ήχους από αναλογικές και ψηφιακές πηγές ή ακόμα και από βραχέα ραδιοκύματα όπως ακριβώς προκύπτει και από την πρότερη δισκογραφία του σαν Keene (Poeta Negra), SANS (Lotus Record Shop Editions) και διάφορες άλλες συμμετοχές σε συλλογές και remixes.

https://www.facebook.com/onepointwo/ 
https://onepointwo.bandcamp.com/ 
https://soundcloud.com/onepointwo 

Oldman Talkin’

Ο Oldman Talkin’ είναι Dj και μουσικός παραγωγός με βάση τη Θεσσαλονίκη. Μιξάρει διαφορετικά στυλ μουσικής όπως dub, downtempo, beats, world, κλπ. Έχει συμμετάσχει σε ποικίλα compilations, όπως το Mosaics της Echovolt Records, στις συλλογές της Oneirodes Collective, στο Territorial Pissings και σε συνεργασία με τον Mononome στο Sounds of Olympou Street (To Pikap Records). Αποτελεί επίσης μέλος του project Anopolis με κυκλοφορίες στο Αθηναϊκό label Lower Parts και στο ομώνυμο Anopolis Records.

https://www.discogs.com/artist/3975793-Oldman-Talkin

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Apodec

FEATURED TODAY

Τόσο στην αυτοβιογραφία του (2009), όσο και στο ντοκιμαντέρ που βασίστηκε σε αυτήν (2011), θέλησε να δώσει πραγματική διάσταση στη μορφή του Τρελού που τρώει
Από την εποχή της Marilyn Chambers και της εμβληματικής Sylvia Kristel, μέχρι την Τσιτσιολίνα, τον βασιλιά του γκέι θεάματος Jeff Stryker και την ιντερνετική
Ξάφνου πατήσαμε παύση σε όλα, ευκαιρία λοιπόν να ξεκοκαλίσουμε το soundtrack ενός φιλμ της δεκαετίας του 1970 με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τη Μπέντε Μπόρσουμ,

HOT STORIES

O Liam Gallagher ρίχνει το γάντι στον αδερφό του, ζητώντας μια συναυλία που θα ενισχύσει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας
Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ, μια αναφορά στις προσωπικές της μάχες με τους εθισμούς
Top
0
Shares
0
Shares