Noiz Art & Music Productions — 23 Χρόνια Ήχοι, Πρόσωπα, Ιστορίες
Είκοσι τρία χρόνια δεν είναι απλώς χρόνος.
| Ημερομηνία Εκδήλωσης | 04-04-2026 21:00 |
| Individual Price | 25.00€ |
| Τοποθεσία | Gazarte - Roof Stage |
Στα πλαίσια του εορταστικού show για τα 23 χρόνια της Noiz Art & Music Productions, ο θρυλικός DJ Koco aka Shimokita έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά, το Σάββατο 4 Απριλίου 2026, σε μια μοναδική βραδιά που κανένας λάτρης του βινυλίου δεν πρέπει να χάσει!
Με φόντο την πανοραμική θέα από το εντυπωσιακό Roof stage του Gazarte, η εμφάνιση υπόσχεται μια κορυφαία εμπειρία ήχου και ενέργειας, όπου η μουσική μαγεία συναντά την τεχνική τελειότητα.
Αν και δραστηριοποιείται στην Ιαπωνική σκηνή από το 2000, ο DJ Koco έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2017, όταν άρχισε να ανεβάζει στα social media συναρπαστικά sessions με δίσκους 7 ιντσών, αποκαλύπτοντας τη μοναδική του τεχνική που καθηλώνει το κοινό.
Αναγνωρισμένος ως ο Νο1 DJ στον κόσμο που παίζει αποκλειστικά με βινύλια, ο DJ Koco συνδυάζει την αυθεντική αίσθηση του κλασικού DJing με εκρηκτική ενέργεια στο booth. Κάθε μίξη, cut & scratch γίνονται μια στιγμή που καθηλώνει και μαγεύει το κοινό.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά το πιο εκρηκτικό DJ set της χρονιάς, στην Αθήνα, μόνο για μια βραδιά, στο εμβληματικό Roof stage του Gazarte, σε ένα επετειακό show για τα 23 χρόνια της Noiz Art & Music Productions.
Το TIME FLIES είναι ένα community και event series που εστιάζει στην εμπειρία της ακρόασης βινυλίων. Μέσα από curated parties, listening sessions και DJ sets, δημιουργεί χώρους όπου η μουσική, κυρίως hip hop, R&B και σύγχρονοι urban ήχοι, μπαίνει στο επίκεντρο, συνδέοντας κοινό και καλλιτέχνες σε μια αυθεντική, ατμοσφαιρική εμπειρία.
Στο συγκεκριμένο event θα πλαισιώσουν τον DJ Koco με ένα vinyl listening session καθώς και ένα curated dj set, γιορτάζοντας την πολυετή παρουσία της Noiz Productions στον χώρο.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
EARLY BIRD 23€ (Sold Out)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 25€ (50% SOLD)
ΤΑΜΕΙΟ 28€
Προπώληση εισιτηρίων μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Shell, BP, EKO, Metro, My Market, Nova, Ευριπίδης)
Βασικές πληροφορίες για το Roof Stage:
– Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Gazarte και διαθέτει πανοραμική θέα στην πόλη.
– Λειτουργεί τόσο το καλοκαίρι ως ανοιχτός χώρος αλλά και τον χειμώνα, καθώς κλείνουν περιμετρικά τα τζάμια και η οροφή και υπάρχει θέρμανση.
– Seating: Στο Roof Stage ανάλογα με το πλάνο που θα δείτε στην προπώληση υπάρχει δυνατότητα αριθμημένων τραπεζοκαθισμάτων, ωστόσο το στήσιμο είναι πιο χαλαρό κυρίως με stools και σκαμπώ.
– Πρόσβαση: Από το κλιμακοστάσιο αλλά και με ανελκυστήρα. Δυνατότητα πρόσβασης και σε ΑΜΕΑ.
– Κάπνισμα: Πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο σε βεράντα για κάπνισμα.
– Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Βουτάδων.
-Η είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 13 ετών, λόγω των υψηλών ντεσιμπέλ (dB).
-Η είσοδος των ανηλίκων επιτρέπεται πάντα με συνοδεία ενήλικου.
© 1996 - 2024 Avopolis. All Rights Reserved. Powered by Brainfoodmedia
Ταυτότητα - Επικοινωνία | Όροι Χρήσης (Terms of Service) | Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy)