View More

Deerislnd

Αθήνα Αθηναΐδος και Καλαμιωτού, Αθήνα 105 63, Ελλάδα Faust Bar Theater Arts

 

Η ομάδα του DEERISLND σας καλεί στο Faust Bar Theatre Arts για μια βραδιά υπό τους ρυθμούς της techno.

01 Οκτ. 2022
23:30
60 Day(s) Ago
0.00

Στη σκηνή του Faust θα ανέβουν καλλιτέχνες με εμπειρία στον χώρο της Afro house, melodic techno και progressive techno. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 σε ένα πάρτυ που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Τι είνα το «Deerislnd»;
Πρόκειτα για μία παρέα ανθρώπων που γνωριστηκαν στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους ραστώνης στην Ελαφόνησο, πριν μερικά χρόνια. Άλλωστε και το ονομα τους προέρχεται απο εκει: Deer + Island = ελάφι + νησί (a.k.a. Ελαφόνησος). ΟΚ, μπορεί με τις ονοματοδοσίες να μην το «έχουν» τόσο πολύ, αλλά με μουσική τους είναι ευτυχώς πιο δημιουργικοί!

Ξεκίνησαν, λοιπόν, τα πρώτα τους πάρτυ στην παραλία του Σίμου, χωρίς να έχουν φανταστεί ποτέ ότι ένα χρόνο αργότερα θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε μερικά από τα γνωστότερα αθηναϊκά στέκια, αλλά και σε μαγαζιά των Κυκλάδων και του Ιονίου.

Όπως λέει και ο Αργύρης Καλουδάκης, ένας από τους βασικούς συντελεστές του project: «Ο βασικός λόγος για τον οποιο πιστεύουμε πως φτασαμε έως εδώ είναι γιατί το ζουμε ολοι μαζι σαν παρεα. Σας προκαλώ/προσκαλώ να ακολουθήσετε μία ημέρα το βαν σε κάποιο απο τα σημεια που κανει στάση για να παίξει τη μουσική του και, αναμφίβολα, θα νιώσετε και εσείς το άκρως ζεστο vibe της παρεας του Deer».

Διάρκεια προγράμματος: 23:30 – 06:00

Είσοδος ελεύθερη

Follow the Van!

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Faust Bar Theater Arts

Από το λατινικό Faustus : «ευλογημένος», «ευοίωνος», «τυχερός».
Με τα χρόνια βέβαια μπήκε στη μέση η Αμφιβολία, λίγο πιο μετά η Γυναίκα, η Επιθυμία, πάνω απ΄όλα η Τέχνη ασφαλώς, κι έτσι τώρα πια δεν το αφήνουμε στην τύχη αλλά το κυνηγάμε κάθε βράδυ με μουσική, χορό, θέατρο κι ό,τι άλλο βοηθάει να αδειάζουν τα ποτήρια πιο γρήγορα. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ένα τριώροφο διατηρητέο, ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων και από τον Οκτώβριο του 2011 φιλοξενεί τις δραστηριότητες μουσικής σκηνής - bar – θεάτρου και λοιπών εικαστικών εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο 2103234095

FEATURED TODAY

Ο Δημήτρης Λιλής συζητά με έναν από τους ήρωες της εφηβείας του και ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα της indie: το αφεντικό της θρυλικής K Records και ιδρυτικό μέλος των Beat Happening, Calvin Johnson.

Στη νέα σειρά μυστηρίου του Netflix, τα γυναικεία φωνητικά που ακούγονται σε όλα τα επεισόδια, ανήκουν σε δύο Ελληνίδες. Αν αναρωτιέστε τι σας θυμίζουν οι φωνές τους ή αν θέλετε να τις ακούσετε και αλλού, έχουμε τις απαντήσεις. 

Η τελευταία δεκάδα νέων κυκλοφοριών πριν την listomania του 2022, χορεύει στη βροχή.
Top