Allah-Las

Allah-Las

Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των αγαπημένων του ελληνικού κοινού στη χώρα μας, Allah-Las και επιτέλους επιστρέφουν, κυνηγώντας το επόμενο κύμα...! 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-10-2019 18:10
Τοποθεσία Fuzz Live Music Club

Οι Allah Las μας χαιρετούν και χαίρονται που θα μας (ξανα)συναντήσουν καθώς μόλις χθες κυκλοφόρησαν το 3ο single, από το καινούργιο άλμπουμ τους, LAHS. Το νέο τους άλμπουμ – το 4ο στη σειρά – είναι πανέτοιμο, ο τίτλος του είναι μία παραφθορά του ονόματός τους και θα κυκλοφορήσει όπου να 'ναι... στις 11 Οκτωβρίου για την ακρίβεια.

Δείτε το νέο τραγούδι: Prazer Em Te Conhecer (Official Video) Nice to meet you

https://www.youtube.com/watch?v=C_4YOsfTq0k&feature=youtu.be

Τραγουδά στα πορτογαλικά ο ντράμερ Matt Correia, ο οποίος επιμελήθηκε και το video.

Όσοι είχαν την τύχη να ακούσουν το τελευταίο άλμπουμ λένε πως είναι το πιο σφιχτοδεμένο και ώριμο της καριέρας τους. Ατενίζουν τον ορίζοντα, εξερευνούν νέους τόπους και προορισμούς, ταιριάζουν τις μελωδίες που αγαπούν με τις διαθέσεις της στιγμής, κουβαλώντας μαζί τους πάντα το ξένοιαστο και ανέμελο πνεύμα της αγαπημένης τους Καλιφόρνιας.

Η μουσική των Allah –las και σε αυτό το άλμπουμ σερφάρει - όπως και οι ίδιοι - μεταξύ West Coast garage rock ήχων, latin κρουστών, ηλεκτρικών folk καταβολών και vintage pop αισθητικής. Με πλούσιους ψυχεδελικούς χρωματισμούς και διαχρονικό ήχο που παραπέμπει στην εποχή των beatniks, των surfers και της νομαδικής ζωής. Μπορείτε να ακούσετε και τα άλλα 2 τραγούδια που ήδη έχουν κυκλοφορήσει.

In The Air (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=Meuo7BpUOL0

σκηνοθετημένο από τον Sam Kristofski

 

Polar Onion (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=R9r3sJcxWtQ

τα κινούμενα σχέδια του video σκηνοθέτησαν ο κιθαρίστας του γκρουπ Miles Michaud και ο σχεδιαστής Bailey Elder.

 

Και είθισται κάθε φορά που βγάζουν καινούργιο δίσκο, να έρχονται και στη χώρα μας να τον παρουσιάσουν (μαζί φυσικά και με τα υπόλοιπα αγαπημένα τραγούδια). 

Επιστρέφουν, λοιπόν, στην αγαπημένη τους Ελλάδα, κυνηγώντας το επόμενο κύμα...

 

Αθήνα – Πέμπτη 24 Οκτωβρίου – Fuzz Club

Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 25 Οκτωβρίου - Principal Club Theater

Δυο vintage pop, ευδαιμονικές βραδιές με πολλά νέα τραγούδια αλλά και όλα τα παλιά αγαπημένα, με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδούν από τη σκηνή!

Kαλιφορνέζικα vibes, μπόλικο coolness, αυτό το περίφημο riff της Δυτιής Ακτής να μας δροσίζει και όπως πάντα πολύ ψυχεδέλεια να μας ταξιδεύει, καθώς θα αποχαιρετούμε το φθινόπωρο...

 

http://allah-las.com/

https://www.facebook.com/allahlasmusic/

https://www.instagram.com/allahlas/

 

Για να ενημερώνεστε ακολουθήστε τα event στο facebook

Αθήνα 

https://www.facebook.com/events/391268568404720/

Θεσσαλονίκη 

https://www.facebook.com/events/593616851165553/


Opening act θα είναι o Tim Hill, γνωστός και ως ο γόης πίσω από τα keyboards των Allah las.

Last details

Αθήνα
Doors open: 20:00
Tim Hill on stage: 21:10 - 21:40
Allah Las on stage: 22:00 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση συνεχίζεται στο δίκτυο της viva

 

Τιμές εισιτηρίων

 

ΑΘΗΝΑ

Τα early bird εισιτήρια των 20 ευρώ έχουν εξαντληθεί

Πλέον η τιμή ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έχει διαμορφωθεί στα 24 ευρώ

Στο ΤΑΜΕΙΟ η τιμή θα είναι 26 ευρώ

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα early bird εισιτήρια των 17 ευρώ έχουν εξαντληθεί

Πλέον η τιμή ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ έχει διαμορφωθεί στα 20 ευρώ

Στο ΤΑΜΕΙΟ η τιμή θα είναι 23 ευρώ

   

Σημεία Προπώλησης

Δίκτυο viva

Online: www.viva.gr 

Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Fuzz Live Music Club

Το Fuzz Live Music Club βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος) και φιλοξενεί τις σημαντικότερες συναυλίες και events του χειμώνα.

Τηλ. 210 3450817