Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου

Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου

Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου εμφανίζεται στη σκηνή του Half note Jazz Club την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, σε μια ιδιωματική μουσική περιπλάνηση όπου η alternative jazz και rock συναντά την world music και την κλασική μουσική.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-02-2023 19:30
Τοποθεσία Half Note Jazz Club

Μαζί με τους ξεχωριστούς μουσικούς του γκρουπ καλύπτει ένα ευρύ μουσικό φάσμα συνθέσεών της, ακουστικής και ηλεκτρικής instrumental μουσικής. Απο μελοποιήσεις του Μίλτου Σαχτούρη και διασκευές κομματιών των Bill Evans και Fr. Gulda μέχρι τους αφρικανικούς ρυθμούς και το ασιατικό μουσικό ιδίωμα.

Μαζί της ο Κώστας Θωμαΐδης ερμηνεύει ένα εκλεκτό ρεπερτόριο ελληνικού και ξένου τραγουδιού συνενώνοντας σ’ έναν ενιαίο κύκλο τα Λυρικά του Μίκη Θεοδωράκη με τα ελληνόφωνα τραγούδια της Κάτω Ιταλίας.

Τραγουδούν:
Κώστας Θωμαΐδης, Δάφνη Πανουργιά
Πιάνο Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου
Τύμπανα Γιώργος Μανιάτης
Κιθάρες Δημήτρης Παπαλάμπρου
Πλήκτρα Θοδωρής Χατζηλάμπρου
Τον Κώστα Θωμαΐδη συνοδεύει ο Γιάννης Λουπάκης

Τιμές εισιτηρίων:
15€ (*θέση σε τραπέζι)
12€ Εξώστης (*θέση σε τραπέζι)
10€ / Bar Όρθιών

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Half Note Jazz Club

Το Half Note ανοίγει την 1η Οκτωβρίου και άλλη μια δημιουργική μουσική χρονιά ξεκινά στο αγαπημένο στέκι. Και αυτό το χειμώνα κάθε βράδυ το Half Note υποδέχεται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και παρουσιάζει ό,τι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη παγκόσμια μουσική σκηνή! Καλλιτέχνες που πρώτη φορά θα τους δούμε στην Αθήνα αλλά και καλλιτέχνες που ήδη γνωρίζουμε θα απογειώσουν τη διασκέδαση με jazz και blues περιπλανήσεις, το flamenco και tango χορό τους,  την soul και funky ενέργεια, την world fusiοn προσέγγιση ή την fado ευαισθησία.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: Ticketnet.gr, τηλ.: 210 9213310