18o Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Δρόμων Ζωής

Αθήνα Περσεφόνης 49, Αθήνα 118 54 Περσεφόνης 49
Όλοι οι εθελοντές των “Δρόμων Ζωής”, παλαιότεροι και νεότεροι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του καθιερωμένου μας Bazaar που εξασφαλίζει και τη λειτουργία της Οργάνωσης.
08 Δεκ. 2019
10:00
120 Day(s) Ago
0.00
Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το δέκατο όγδοο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Δρόμων Ζωής. Η "Γιορτή" που περιμένουμε. Φέτος βρεθήκαμε μπροστά σε ιδιαίτερες και απρόσμενες δυσκολίες της τελευταίας στιγμής αλλά η αξία του "νοιάζομαι" και του "μοιράζομαι" είναι ότι τελικά τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν.

Ο αμιγώς εθελοντικός κι αυτόνομος χαρακτήρας των Δρόμων Ζωής υποστηρίζει μια ανοιχτή κοινωνία, αποδοχή και κατανόηση της διαφορετικότητας αλλά και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες. Σκοπός της προσπάθειας να μπορούν κυρίως παιδιά, έφηβοι και γυναίκες, με αξιοπρέπεια και χωρίς φόβο, να προσπαθούν για το δικό τους δρόμο και την αξία τους.

Οι μοναδικές πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες μας σας περιμένουν για τα φετινά σας γιορτινά δώρα. Το παλαιοβιβλιοπωλείο μας για φανατικούς αναγνώστες, το μικρό “Μοναστηράκι” από ιδιαίτερα αντικείμενα από δεύτερο χέρι. Ελάτε με όρεξη, αφήστε να γευτούν τα μάτια, τα μάτια και η καρδιά σας, από τα εκατοντάδες χρωματιστά βαζάκια με γλυκά και αλμυρά. Αγνά υλικά και αντίστοιχες προθέσεις. Κρατήστε χώρο στον ουρανίσκο σας για να δοκιμάσετε τις ασύγκριτες προσεγμένες γεύσεις του φημισμένου γκουρμέ μπουφέ μας. Μπαχάρια και αρώματα. Μέλια και βότανα. Μουσικές και γέλια.

Το Σάββατο η «Ανεμοδούρα» που έχουμε την τύχη να είναι και εθελοντές μας θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με την τόσο αγαπημένη παράσταση Καραγκιόζη.

Σας περιμένουμε για μια "Γιορτή" που μπορεί να ζεστάνει καρδιές μικρών και μεγάλων, που μπορεί να μοιραστεί με τα "δώρα" μας σε φίλους και αγαπημένους, που μπορεί να είναι ένα τοσοδούλι πετραδάκι για εκείνη την κοινωνία που μας πρέπει.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:
www.dromoi-zois.gr
www.facebook.com/dromoizois
www.twitter.com/dromoizois
www.instagram.com/dromoi.zois

Για περισσότερες πληροφορίες για το bazaar
www.bazaar-dromoizois.gr
www.facebook.com/events/726020844530643/

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Περσεφόνης 49

Δίπλα στο Σταθμό Μετρό Κεραμεικός, στον 3ο όροφο

FEATURED TODAY

O Άγγελος Κλειτσίκας ξεδιαλέγει 5+1 περιπτώσεις μουσικών που η εθελούσια κλεισούρα τους βγήκε σε καλό: από τους άσωτους Stones στη γαλλική Νίκαια, μέχρι τον

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο πρώτο «Παρατηρητήριο», περνάει την καραντίνα του, ...

O Ζώης Χαλκιόπουλος αποχαιρετάει την σπουδαία μορφή της soul, τον Bill Withers, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

HOT STORIES

Ο αρχηγός των Green Day διασκεύασε το κομμάτι των Bangles μαζί με την Susanna Hoffs. Μην τρομάζετε, ο καθένας από το σπίτι του. 

Το μέλος του disco σχήματος έχασε την μάχη με τον Covid-19 στα 64 του χρόνια. 

Top
0
Shares
0
Shares