Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Julie κουρεύεται… Και ποιος είναι ο λόγος, θα μου πείτε, για να ασχοληθούμε με το κούρεμα της δεσποινίδας; Α, τίποτε το ιδιαίτερο, μην ενοχλείστε και πολύ, κάντε εν ολίγοις τη δουλειά σας, ενόσω εμείς θα σας λέμε λίγα λόγια γι' αυτήν.

Είναι Ιταλίδα η Julie, έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ ("Fever In The Funk House" και "Stars Never Looked So Bright" οι τίτλοι τους, αν θέλετε να είστε διαβασμένοι όταν την συναντήσετε και επιθυμείτε να της κάνετε σώνει και καλά καλή εντύπωση) και αρκετά eps, ένα τέτοιο είναι και το παρόν cd που λειτουργεί σαν προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ τους.

Πέντε κομματάκια λοιπόν ακούμε εδώ για να ανοίξει η όρεξη, αν βέβαια αποφασίσετε πως ότι θα δοκιμάσετε είναι και νόστιμο! Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν είναι και άσχημα, ούτε πάντως και τρομακτικά εμπνευσμένα. Στο "Ballad Of Deejays" ηχούν σαν τους Long Ryders, ενώ στο προηγούμενό του κομμάτι "Shabby Girls At Piccadilly Stryx" παίζουν με την ανορθόδοξη συνθετική φόρμα των Pavement. Μέσα σ' όλα, υπάρχει και μια μπαλάντα εκτελεσμένη με πιάνο ("Lost In A Riot") συν μια διασκευή στο "Hey Man" των Spacemen 3.

Λίγο μπερδεμένοι μου φαίνονται οι Julie's Haircut γύρω απ' το τι ακριβώς θέλουν να κάνουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν τα φόντα να ολοκληρώσουν ένα αξιόλογο άλμπουμ. Περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα καταφέρουν να επιτύχουν κάτι τέτοιο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured