Απόδραση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, ψυχοθεραπεία, όπως κι αν λειτουργεί για τον καθένα, η ποπ κουλτούρα δεν σταματά ποτέ να μας απασχολεί και (ευτυχώς) δεν σταματά ποτέ να μας σηκώνει από τον καναπέ μας και να μας οδηγεί στα σινεμά, τα λαϊβάδικα, τα θέατρα και τους χώρους τέχνης. Κι αν έχεις δει και την ατάκα που κυκλοφορεί στα social media τελευταία: «Τα λεφτά δεν μπορούν να σου αγοράσουν ευτυχία, αλλά μπορούν να σου αγοράσουν εισιτήρια για συναυλίες, κι αυτό είναι το ίδιο!» μάλλον καταλαβαίνεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε. Τι θα 'λεγεςλοιπόν αν σου έλεγα πως αν αυτή η αγορά εισιτηρίων γίνεται με VISA τότε η κατάκτηση της ευτυχίας ίσως βρίσκεται ακόμα πιο κοντά αφού κάθε αγορά ισοδυναμεί με μία ευκαιρία να κερδίσεις έως και 1.000 ευρώ;

Too good to be true? Κι όμως! Μέχρι και τις 31 Μαΐου 2024, η VISA τρέχει έναν μεγάλο διαγωνισμό στον οποίο κάθε συναλλαγή μπορεί να είναι τυχερή, αφού κάθε φορά που πληρώνεις με VISA συμμετέχεις αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσεις έως και 1.000 ευρώ πίσω στην κάρτα σου. Ναι, κάθε συναλλαγή είναι μια νέα συμμετοχή, χωρίς έξτρα διαδικασίες, φόρμες, συμπλήρωση στοιχείων ή άλλα περίπλοκα. 

Κι όταν λέμε κάθε συναλλαγή, εννοούμε όντως κάθε συναλλαγή (για φαγητό, σουπερμάρκετ, εστιατόριο, οτιδήποτε). Απλά εσύ που διαβάζεις Avopolis ξέρουμε ακριβώς πού τα ξοδεύις τα λεφτά σου! 

Έτσι, την επόμενη φορά που εξασφαλίζεις την είσοδό σου σε κάποιο από τα καλοκαιρινά φεστιβάλ και σου ζητηθεί online να επιλέξεις μέθοδο πληρωμής ή όταν βρίσκεσαι στο ταμείο του σινεμά και διαλέγεις κάρτα για να αγοράσεις εισιτήριο για την επόμενη προβολή, θυμήσου αυτό το ενδεχόμενο ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ και χρησιμοποίησε την VISA σου. Αν είσαι όσο pop culture addict είμαστε εμείς, είναι βέβαιο πως νέα ευκαιρία για συμμετοχή στον διαγωνισμό θα δοθεί πάρα πάρα πολύ άμεσα. Κι όπως λέει η άλλη viral ατάκα: «Η ζωή είναι μικρή, αγόρασε αυτό το εισιτήριο!» Και ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι το εισιτήριό σου για 1.000 ευρώ!

Thank me later!

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured