Τα νέα από το στρατόπεδο των Sulpher δεν είναι και τα πλέον ευχάριστα: Kαταρχάς το νέο τους άλμπουμ δεν έχει λάβει και τις καλύτερες κριτικές από τα μουσικά έντυπα ανά την υφήλιο. Οι μόνες χώρες στις οποίες γνωρίζει μια σχετική επιτυχία είναι η Τσετσενια, τα Κοσοβαρικα εδάφη της Αλβανίας και η περιοχές γύρω από την Καμπούλ και την Βαγδάτη. Η επιτυχία αυτή οφείλεται καθαρά και μόνο στο γεγονός ότι η μουσική του συγκροτήματος απευθύνεται μόνο σε Α) πρώην πεζοναύτες κι απόστρατους που έχουν πολεμήσει σε διάφορες εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη μας β) απογοητευμένους από τη ζωή και άτομα τα οποία έχουν φαει αμέτρητα "χαστούκια" από την κοινωνία γ) παιδεραστές, ασθενείς με Σάρκωμα Καμποζι και καταδικασμένους στην γκιλοτίνα για φοροδιαφυγή και δ) οπαδούς του Marilyn Manson.

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Rob Holliday, ο ντραμερ Monti, ο Mud στο μπάσο και ο Jag στα κιμπορντς κατάφεραν μέσα σε μια ώρα να κάνουν κάτι το οποίο εγώ δεν κατάφερα ποτέ να επιτύχω: να διώξω απρόσκλητους επισκέπτες από το σπίτι μου, ανεπιθύμητους συγγενείς κι ενοχλητικές φίλες της μητέρας μου με πρόωρα σημάδια εμμηνόπαυσης.

Όσο για τον ήχο: Αν έχετε εξοικειωθεί με τον ήχο των Marilyn Manson, των Nine Inch Nails στο πολύ πιο μπρουταλ και γουστάρετε να άκουτε τον Μουσικό Αρμαγεδωνα να πλησιάζει, τότε be my guest. Όσοι έχετε ενοχλητικούς γείτονες ή ανήκετε στην ίδια κατηγορία με εμένα, σπεύσατε! Οι υπόλοιποι κρατήστε αποστάσεις από το ...πολύ τσαμπουκά για το τίποτα…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured