news.team

Το άλμπουμ Everything Now του 2017 άφησε την αίσθηση της απογοήτευσης για αρκετούς fans των Arcade Fire, κάτι που έγινε τελικά αισθητό στα τέλη της χρονιάς με τις διάφορες λίστες, καθώς εμπορικά τα πήγε μια χαρά (#1 σε Καναδά, Η.Π.Α. και Βρετανία, #2 σε Αυστραλία και Γαλλία, #5 στη Γερμανία), ενώ και κάποιες πιο ψύχραιμες κριτικές επισήμαναν ότι δεν του έλειπαν τα καλά τραγούδια (δείτε τι έγραψε σε μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ).

Το γκρουπ συνεχίζει πάντως το σχετικό promo και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα καινούριο φιλμάκι διάρκειας 13 λεπτών με τίτλο Money + Love, που λειτουργεί ως άτυπο βιντεοκλίπ για τα τραγούδια του Everything Now "We Don’t Deserve Love" και "Put Your Money Οn Me", τα οποία λειτουργούν ως soundtrack.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, στο ταινιάκι που σκηνοθέτησε ο David Wilson πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Toni Collette, η οποία ενημερώνει το γκρουπ ότι πτώχευσε και στο εξής θα πρέπει να συνεργαστεί με την Everything Now Corporation για να επιβιώσει, με αντάλλαγμα το 98,3% από ό,τι μελλοντικά κέρδη εμφανίσουν.

Εννοείται βέβαια ότι οι Arcade Fire δεν το αφήνουν έτσι. Αντιθέτως, σχεδιάζουν να ληστέψουν την Everything Now Corporation και να το σκάσουν.

Η μπάντα είχε επίσης μία ακόμα έκπληξη για τους fans, καθώς έστησε ένα αναπάντεχο, μη ανακοινωμένο live στο Gramercy Theatre στη Νέα Υόρκη διάρκειας 15 λεπτών. Οι fans κατενθουσιάστηκαν, εννοείται, κι έζησαν μια συλλεκτική στιγμή όταν οι Arcade Fire έπαιξαν το "(Antichrist Television Blues)", για πρώτη φορά μετά το 2008.

{youtube}W7SPIFAwwGA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured