φωτογραφία: Holly Carlson

Από το 1991, όταν η Sub Pop σύστησε στο εναλλακτικό κοινό το πειραματικό, drone όραμα των Earth με το επιδραστικό ΕΡ Extra-Capsular Extraction, μάθαμε να λογίζουμε το γκρουπ ως όχημα του ιδρυτή τους Dylan Carlson, με τον οποίον και μπορέσαμε να κάνουμε μάλιστα και μια κουβέντα πίσω στο 2015 (δείτε εδώ).

Τώρα, ωστόσο, ο Carlson θέλει και πάλι να βγάλει κάτι σε πιο προσωπικό επίπεδο, αφήνοντας για λίγο τους Earth παράμερα: το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν, κάτω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο drcarlsonalbion.

Το επερχόμενο άλμπουμ Conquistador, όμως, θα φέρει το όνομά του, για πρώτη φορά στα μουσικά χρονικά. Αναμένεται να βγει στις 27 Απριλίου από τη Sargent House κι αυτές τις μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα πρώτο δείγμα γραφής: λέγεται "Scorpions In Their Mouths" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ως πηγή έμπνευσης για το Conquistador, ο Carlson υπέδειξε την ιδέα της αναζήτησης, την ανάγκη εύρεσης νέων οριζόντων: «νομίζω ότι είναι αυτό που συνδέει όλες μου τις δουλειές μεταξύ τους κι εκείνες με τη ζωή μου», δήλωσε.

{youtube}QxlaxXy7PbI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured