news.team

Στην κριτική του για το One More Light, τον τελευταίο δίσκο που έμελλε να βγάλουν οι Linkin Park με τον Chester Bennington, ο Παναγιώτης Λουκάς έκλεινε με τη φράση: «Όσο για το εάν θα είναι και το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ, αυτό θα το δείξει το μέλλον» (ολόκληρο το κείμενο εδώ).

Τον Δεκέμβρη του 2017 εμφανίστηκε βέβαια ένα ακόμα Linkin Park άλμπουμ, το One More Light Live (Η.Π.Α. #28, Βρετανία #32), ήταν όμως ζωντανά ηχογραφημένο και περιείχε τις τελευταίες live καταγραφές του Bennington με το γκρουπ. Με τη σκόνη από την τραγική αυτοκτονία του 41χρονου Bennington να έχει πια κατακάτσει, πολλοί είναι οι fans των Linkin Park που αναρωτιούνται αν ο θάνατός του θα σημάνει και το τέλος της αγαπημένης τους μπάντας.

Ένας λοιπόν από αυτούς, ρώτησε τον Mike Shinoda στο Twitter κι εκείνος απάντησε ότι έχει κάθε πρόθεση να συνεχίσει τη μπάντα και το ίδιο αισθάνονται και τα υπόλοιπα μέλη: «θα πάρει όμως χρόνο, έχουμε κάμποση ανοικοδόμηση να κάνουμε, όπως και ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσουμε».

Στο μεταξύ, ο Shinoda έβγαλε ένα καινούριο προσωπικό ΕΡ με τίτλο Post Traumatic, με τα 3 τραγούδια του να αποτίνουν φόρο τιμής στον νεκρό του φίλο και να καταγράφουν την εσωτερική πορεία ανασύνταξης, αφότου έμαθε τα θλιβερά μαντάτα. Στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε διαδοχικά τα βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Shinoda για τα "Place To Start", "Over Again" και "Watching As I Fall".

{youtube}6tEQoF_8Z7s{/youtube}

{youtube}Xk_2NB0RIaA{/youtube}

{youtube}zW52pp_qKeM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured