news.team

Οι Scorpions έχουν να μας έρθουν από το καλοκαίρι του 2016, όταν τους είδαμε στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Νερού, στην πρώτη τους εγχώρια εμφάνιση με τον Mikkey Dee των Motörhead ως ντράμερ: θυμηθείτε τι είχε γράψει για τη συναυλία ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ.

Οι πάντα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό Γερμανοί δεν έχουν βγάλει κάτι πραγματικά καινούριο ύστερα από το άλμπουμ του 2015 Return To Forever (Γερμανία #2, Βρετανία #31, Η.Π.Α. #65, Γαλλία #5, Καναδάς #16, Ιαπωνία #26 και Ελλάδα #5) -μόνο κάποια νέα κομμάτια ως bonus στη συλλογή Born To Touch Your Feelings: Best Of Rock Ballads (2017). Παρά ταύτα, ανακοινώθηκε ότι θα μας επισκεφθούν φέτος το καλοκαίρι, για μια ειδική βραδιά.

Στις 16 Ιουλίου, λοιπόν, οι Scorpions θα εμφανιστούν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Η είδηση βγήκε από τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείο Πολιτισμού, οπότε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς σύμπραξη θα είναι αυτή, θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Όλα δείχνουν πάντως ότι οι Scorpions θα επαναλάβουν στη χώρα μας το πείραμα του 2000 με τη Φιλαρμονική του Βερολίνου, η live εκδοχή του οποίου καταγράφηκε στο DVD Moment Of Glory.

{youtube}aqPDbgCKnhA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured