news.team

Αν και έχουν μόλις 2 δίσκους στο ενεργητικό τους, οι Chvrches έχουν αναδειχθεί σε indie pop δύναμη κατά την τρέχουσα δεκαετία, γεγονός που επιβεβαίωσε εμφατικά και το άλμπουμ Every Open Eye του 2015, το οποίο τους έμπασε στο #4 των βρετανικών charts και έκανε θεαματική είσοδο στο top-10 των Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας στο #8.

Έκτοτε οι Σκωτσέζοι έχουν σιωπήσει, τώρα όμως ήρθε καθώς φαίνεται η ώρα της επιστροφής, αφού δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο single ονόματι "Get Out" -το ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι πρωτοπαίχτηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Annie Mac στο BBC Radio 1 και έχει ως παραγωγό τον Greg Kurstin, που πρόσφατα βραβεύτηκε με Grammy και είναι γνωστός από τη δουλειά του με την Adele, αλλά και με τους Foo Fighters.

Το "Get Out" προλογίζει έναν νέο δίσκο με τίτλο Love Is Dead, ο οποίος αναμένεται μέσα στο 2018, χωρίς όμως ακόμα να έχει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μιλώντας στην Annie Mac, η Lauren Mayberry είπε ότι μετά το Every Open Eye κλείστηκαν σε ένα μικρό στούντιο της Νέας Υόρκης και ξεκίνησαν να γράφουν, είδαν όμως ότι χρειάζονταν λίγο χρόνο να σκεφτούν πού θα ήθελαν να πάνε ηχητικά τον 3ο τους δίσκο. Στα πλαίσια αυτά, αποφάσισαν ότι ήταν καιρός να δουλέψουν με έναν παραγωγό και ότι στα live θα προστεθεί ένας session ντράμερ.

{youtube}LHUKKrcXfJs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured