Αναστασία Τουρούτογλου

Σε ανοδική τροχιά έχουν παρουσιαστεί τελευταία οι Cure, οι οποίοι μπορεί να έχουν να βγάλουν δίσκο από το 4:13 Dream του 2008, μα σε πρόσφατες συναυλίες έπαιξαν καινούρια τραγούδια, ενθουσιάζοντας τους fans τους ανά τον πλανήτη (δες κι εδώ).

Από τα μέρη μας δυστυχώς δεν προβλέπεται επί του παρόντος να έρθουν, περνάνε όμως ...ξυστά, αφού θα εμφανιστούν στη Ρώμη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Η συναυλία είναι φυσικά ήδη sold-out, όμως αν εσείς θέλετε να πάτε, η Death Disco έχει κάτι για σας!

Το Σάββατο 15 του Οκτώβρη, θα διοργανωθεί στον χώρο μια μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στους Cure και στον «σκοτεινό» post-punk ήχο των 1980s, με τον Λεωνίδα Σκιαδά στα decks να παίζει τις καλύτερες στιγμές του Pornography, του Disintegration και των υπόλοιπων κλασικών των Cure, όπως βέβαια και κομμάτια των Siouxsie & The Banshees, Joy Division, Depeche Mode και πολλών ακόμα.

Αλλά το πιο σπέσιαλ κομμάτι της βραδιάς, είναι ότι όποιος έρθει στη Death Disco θα λαμβάνει με την είσοδό του κι έναν αριθμημένο λαχνό. Η κλήρωση θα γίνει στις 03.30 από μικροφώνου, με τον σούπερ τυχερό να κερδίζει:
- ένα εισιτήριο για τη sold out συναυλία των Cure στη Ρώμη, την Κυριακή 30/10
- τα αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη και τη διαμονή εκεί, δώρο από τη Death Disco

Θα κληρωθούν επίσης δύο ακόμα αριθμοί, οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι επιλαχόντες σε περίπτωση που ο νικητής δεν μπορέσει να αξιοποιήσει το δώρο του.

Η αναχώρηση για Ρώμη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 29/10 και η επιστροφή για τη Δευτέρα 31/10. Η διαμονή θα γίνει σε τριάστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον συναυλιακό χώρο. Ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει στη Death Disco όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χρειαστούν για την αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 18 Οκτωβρίου. Αν αυτό δεν συμβεί, ο χώρος θα επικοινωνήσει με τον δεύτερο επιλαχόντα και, αν χρειαστεί, με τον τρίτο.

{youtube}xik-y0xlpZ0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured