Αναστασία Τουρούτογλου

Η μπάντα που επιμένει να στοιχειώνει τα ροκ ραδιόφωνα της χώρας μας με το (αθάνατο, παρά την πολυχρησία) "Hotel California" και άφησε πίσω της πωλήσεις 150.000.000 αντιτύπων σε πλανητικό επίπεδο όταν διαλύθηκε τον Μάρτιο, ενδέχεται να ξανασχηματιστεί.

Ο λόγος βεβαίως για τους Eagles, οι οποίοι μας είπαν «αντίο» αφού πέθανε ο συνιδρυτής και frontman τους Glenn Frey (στον οποίον ο Νίκος Σβέρκος αφιέρωσε και ένα από τα Streaming Stories, δείτε εδώ), μα ίσως τώρα το ξανασκέφτονται. Ο Don Henley, βασικά.

Μιλώντας στην καναδική εφημερίδα Montreal Gazette, ο επίσης συνιδρυτής, ντράμερ και δεύτερος βασικός τραγουδιστής των Eagles αναφέρθηκε στον γιο του Glenn Frey, Deacon «που μπορεί να τραγουδήσει και παίζει αρκετά καλή κιθάρα». Συμπληρώνοντας ότι, για εκείνον τουλάχιστον, θα είχε νόημα αν οι Eagles ξαναμαζεύονταν γύρω του.

Από την άλλη, βέβαια, ο Henley διευκρίνησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική συζήτηση και ότι τα μέλη του γκρουπ ακόμα παλεύουν να ξεπεράσουν τον θάνατο του Frey, εστιάζοντας σε σόλο κινήσεις. «Είναι όμως από τα πράγματα που ίσως συμβούν στη διαδρομή», πέταξε ξανά το υπονοούμενό του, αρκετό για να το αντιπαραβάλλουμε με εκείνο το «αυτό είναι το οριστικό αντίο, δεν νομίζω ότι θα μας δείτε ξανά» που είχε πει τον Μάρτιο.

{youtube}RsVosJ8JzHo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured