Πρόσφατα μόλις «γνωρίσαμε» το 2o single των Metallica "Moth Into Flame" (δες εδώ), το οποίο έδωσε ακόμα μία γεύση από την πολυαναμενόμενη δισκογραφική τους επιστροφή με το Hardwired... Τo Self-Destruct, 8 ολόκληρα χρόνια μετά το επιτυχημένο (νούμερο 1 τόσο σε Αμερική, όσο και στη Βρετανία) μα αμφιλεγόμενο Death Magnetic.

Παρά ταύτα, οι Metallica συνέχισαν να δίνουν στη δημοσιότητα υλικό behind-the-scenes σχετικό με τη δημιουργική διαδικασία πίσω από το κομμάτι. Κι έτσι, είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε σε σχετικό βιντεάκι τον James Hetfield να εμφανίζεται με μαύρο t-shirt στο οποίο είναι τυπωμένη με λευκά (ελληνικά) γράμματα η επιγραφή ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και από κάτω ένα αρχαίο ελληνικό κράνος περιστοιχισμένο από δάφνες (δείτε και τη φωτογραφία).

106d2.jpg

Στη σύγχρονή μας Ελλάδα, έχουμε δυστυχώς μάθει να ...δαγκωνόμαστε κάθε που βλέπουμε κάποιον στον δρόμο με ανάλογο μπλουζάκι: μπορεί να μην είναι δίκαιο για το αρχαίο παρελθόν που έχουμε κληρονομήσει, μα με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή και σταθερά ψηλά στις δημοσκοπήσεις, το μυαλό δεν θέλει πολύ να πάει προς τα εκεί.

Ο Hetfield βέβαια, πού να τα ξέρει όλα αυτά ο άνθρωπος.. Θα είχε δει κι αυτός τους 300, οπότε τσίμπησε τη μπλούζα το 2010, περνώντας από ένα κατάστημα τουριστικών ειδών στο Μοναστηράκι (όπως διατείνεται έγκυρη πηγή).

{youtube}WM8bTdBs-cw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured