Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν ξεχνιούνται αυτά, ίσως απαντήσετε, ιδίως η γενιά που φόρεσε καρό πουκάμισα και σταράκια πριν τα οικειοποιηθούν τα μουσάτα indie kids του σημερινού ιστορικού κέντρου. Από την άλλη βέβαια, κάποιοι τουλάχιστον από μας ακόμα προσπαθούν να ξεχάσουν την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν δισκογραφικά οι πάλαι ποτέ σπουδαίοι Αμερικανοί (θυμηθείτε όσα έγραψε το 2012 για το King Animal ο Στυλιανός Τζιρίτας, εδώ).

Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι λόγοι που η παρέα του Chris Cornell ξαναβρίσκεται τώρα στην επικαιρότητα δεν είναι μουσικοί. Καθώς κι εκείνοι πήραν το όνομά τους από ένα υπαίθριο γλυπτό στις όχθες της λίμνης Ουάσινγκτον στο Σιάτλ, ένα ερευνητικό, περιβαλλοντικό σκάφος το οποίο θα δρα στα συγκεκριμένα νερά, πήρε με τη σειρά του το όνομά του από το διάσημο γκρουπ.

Στην τελετή μάλιστα της καθέλκυσης του SoundGuardian έδωσαν το παρών και μέλη της μπάντας, συγκεκριμένα ο Kim Thayill (κιθάρα) και ο Matt Cameron (ντραμς). Σε δηλώσεις τους μάλιστα στον τοπικό τύπο δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το γεγονός, μιλώντας για μια πολύ ξεχωριστή τιμή, συνδεδεμένη με την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Σημειωτέον, το όνομα του σκάφους επιλέχθηκε μετά από δημόσια ψηφοφορία.

{youtube}3mbBbFH9fAg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured