Αναστασία Τουρούτογλου

Μουσικός, σχεδιάστρια κόμιξ και εικονογράφος, η Καναδέζα Geneviève Castrée (γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Geneviève Elverum) ήταν ένας νέος άνθρωπος με πολλές ιδέες.

Οι περισσότερες από αυτές έμειναν δυστυχώς μισοτελειωμένες, αφού τελικά νικήθηκε από τον καρκίνο στο πάγκρεας, κατάσταση σοβαρή και πέρα από εγχείρηση, με την οποία πάλεψε πολύ γενναία για έναν περίπου χρόνο, μέχρι που πέθανε χθες, στο σπίτι της στο Anacortes της πολιτείας της Ουάσινγκτον. 

Η 35χρονη καλλιτέχνις άφησε πίσω της μια σειρά από δισκογραφικές εκδόσεις σε διάφορα formats, με τα ονόματα Woelv και Ô PAON (με ίσως πιο ενδιαφέρουσα το άλμπουμ του 2007 Tout Seul Dans La Forêt En Plein Jour, Avez-vous Peur?). Ήταν επίσης σύζυγος του Phil Elvrum, φιγούρα γνωστή στην indie κοινότητα από τις μπάντες Microphones και Mount Eerie, των οποίων και ηγείται.

«Την αγαπούσαμε, τώρα τα πάντα είναι παράξενα. Σας ευχαριστώ για όλα τα χρήματα, την υποστήριξη και την αγάπη», σχολίασε, ανακοινώνοντας επίσημα τον θάνατο της Geneviève. 

{youtube}qtofusdc5vk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured