Ναταλία Πετρίτη

Το trailer της νέας concert film της Lady Gaga με τίτλο Chromatica Ball αποκάλυψε το HBO, όπου και θα προβάλλεται από τις 25 Μαΐου. Η ταινία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της τραγουδίστριας και ηθοποιού στο Dodger Stadium, κατά την tour που πραγματοποίησε το 2022.

Το GAGA CHROMATICA BALL, όπως είναι και ο ακριβής τίτλος της ταινίας, περιλαμβάνει ένα eras-spanning set list, με υλικό από cuts όπως τα “Stupid Love”, “Bad Romance”, “Just Dance”, “Poker Face”, “Shallow” και “Rain on Me”, όλα παρουσιασμένα σε ένα εκκωφαντικό κοινό 52,000 ατόμων. Μετά την πρεμιέρα της στο HBO, η ταινία θα γίνει διαθέσιμη για stream στο Max. Τη δημιουργία του special όπως και την παραγωγή και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η ίδια η Gaga.

Παράλληλα, η Lady Gaga ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το επικείμενο residency της στο Las Vegas, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Στη συνέχεια, η ίδια θα βγει σε press tour για τις ανάγκες προώθησης της νέας της ταινίας, Joker: Folie à Deux, του musical sequel δηλαδή της πρωτότυπης ταινίας του 2019 με τον Joaquin Phoenix. Εκείνη θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Harley Quinn, με την ταινία να αναμένεται στις αίθουσες τον προσεχή Οκτώβριο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured