Ένα χρόνο σχεδόν μετά από ένα καλό ντεμπούτο, η 22χρονη Ashanti Douglas επιστρέφει με ένα ακόμα άλμπουμ που έγραψε μαζί με τον co-executive παραγωγό και μέντορά της Irv Gotti. Γεμάτο δροσερά, καλοκαιρινά R&B beats που ευχάριστα θα ακούγαμε συνοδευτικά των υπόλοιπων δραστηριοτήτων μας στην παραλία, διάθεση που είναι διάχυτη όχι μόνο στο μουσικό μέρος, αλλά και στο βιβλιαράκι που συνοδεύει το άλμπουμ.

Αν επιζητούμε κάτι παραπάνω, ή τουλάχιστον το βάθος μιας Angie Stone, μιας Alicia Keys ή Aaliyah, σ'αυτό το κολλάζ ερωτικότατων R&B ιδεών περισσότερο, παρά ολοκληρωμένων τραγουδιών, σίγουρα θα απογοητευτούμε.

Σημασία έχει ότι πατά στα πόδια της γερά (και χωρίς τη συνοδεία των Ja Rule και Fat Joe που τη συνόδευσαν στα πρώτα της βήματα) και μας δίνει 3-4 καλά τραγούδια, από το σύνολο των 15 που μας προσφέρονται εδώ (βγάζοντας intro, outro και σκετσάκια): Πρώτο και κύριο το "Rock Wit U (Awww Baby)", στα ύφος της Janet Jackson των 90s, το soulful "The Story of 2", αλλά και το ρετρό "Breakup 2 Makeup" (που δεν έχει ουδεμία σχέση με εκείνο των Stylistics, παρεμπιπτόντως), μαζί με μία βουτιά στα 80s, την πιασάρικη, πιο 00s, έκδοση του "I Found Lovin'".

Κάποια εισαγωγικά πνευστά στο "Feel So Good", κάποιες θαυμαστές φωνητικές επιδόσεις στο soulful "Rain On Me", είναι απλώς σκόρπιες ιδέες που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν παντού, αλλά δείχνουν ότι βιάστηκε πολύ να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured