Υπάρχουν τρεις λόγοι για να μην πάρουμε καθόλου στα σοβαρά την νέα κυκλοφορία των Καλιφορνέζων Ten Foot Pole.

Πρώτα το εξώφυλλο. Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για κάποιον παρακμιακό country δίσκο, από αυτούς που υποθέτω ότι βρίσκεις σε πεθαμένα bars στο Texas.

Δεύτερον, ο τίτλος. “Bad Mother Trucker”; Ok, το πιάσαμε το υπονοούμενο μεγάλε, μεγάλε, που λέει και ο Μητσικώστας-Καρατζαφέρης...

Τέλος το τραγούδι “Wanna Be Alone”. Γιατί θέλει ο Dennis Jagard, τραγουδιστής και ηγέτης του group να μείνει μόνος του θα ρωτάτε... Μα για να αυνανιστεί με την ησυχία του βεβαίως! Η πλάκα είναι ότι το αμέσως επόμενο κομμάτι σε αυτό το pop punk album είναι και καλά το πολιτικοποιημένο “Fall In Line”. Αδύνατον να του δώσει κάποιος σημασία.

Δεν είναι όλα για την πλάκα βέβαια. Οι Ten Foot Pole δεν είναι και κάποια εντελώς τυχαία μπάντα. Μπορεί να έφυγε από την Epitaph για χάρη της Victory, όμως το punk ύφος παραμένει. Μανιώδες και γρήγορο skate punk κυρίως, χωρίς βέβαια κάποια φαντασία. Οι fans του είδους ίσως το εκτιμήσουν περισσότερο από μένα, αν και το “Giving Gravity a Hand” το πιο εντυπωσιακό track είναι το μοναδικό τραγούδι που θα τραβήξει την προσοχή μεγαλύτερου ακροατηρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured