Δημιούργημα δυο βιομηχανιών που συνεργάζονται άψογα -της μουσικής και του κινηματογράφου- ο Will Smith μπορεί να είναι ικανοποιητικός ως film, pop και TV star, αλλά σίγουρα ως rapper απέχει μακράν του ικανού.

Πάντως, οι δύο προαναφερόμενες βιομηχανίες φροντίζουν ώστε το χρυσοφόρο χάρισμα που έχει να απευθύνεται στην τωρινή mainstream MTV γενιά, να χρησιμοποιείται έτσι ώστε να προωθεί την εκάστοτε ταινία στην οποία συμμετέχει ο ίδιος και αντίστροφα η εμπορική απήχησή της να βοηθά τη μουσική του καριέρα.

Στα δύο προηγούμενα album το ταίριασμα γνωστών samples, αλλά και πρωτότυπων και πέριεργα γνώριμων μελωδιών με υποτυπώδες rapping έβγαζε μια pop/rap φόρμουλα αρκετά ανεκτή.

Πλέον όμως η επανάληψη έχει κρατήσει πολύ και παρά τη χρήση πραγματικής μπάντας είναι τα γνωστά κομμάτια των Luther Vandross, Kraftwerk και Sly & Family Stone που αποτελούν τους κράχτες του "Born To Reign".

Οι κομπασμοί για την επιστροφή του, η εμφάνιση της κορούλας του, το ντουέτο με τη γυναίκα του, οι σιροπιαστές μπαλλάντες και οι ψευτοαγριότητες, όλα σε κομμάτια φτιαγμένα αποκλειστικά με συνταγές, συμπληρώνουν το παζλ ενός κακού album. Ακόμα άλλωστε και οι καλύτερες συνταγές, με τη συνεχή χρήση καταντούν βαρετές...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured