Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single με τίτλο “Too Many Things” κυκλοφόρησαν οι Linda Lindas, στο πρώτο δείγμα μουσικής για το 2023 από τις αγαπημένες teen punks.

«Είχαμε ένα nonstop, jam-packed και γαμάτο 2022 δίνοντας συναυλίες, πηγαίνοντας σε περιοδείες, συναντώντας θαυμαστές και κάνοντας φίλους σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, αλλά και στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ιαπωνία, τον Καναδά και το Μεξικό», δήλωσε το συγκρότημα για το “Too Many Things” σε σχετικό statement. «Όταν κάναμε ένα μικρό διάλειμμα για να επαναφορτίσουμε μπαταρίες, να εστιάσουμε στο σχολείο και να μπούμε πίσω στο studio, ήμασταν έτοιμες να μοιραστούμε ένα κομμάτι για το πώς όλα ξετυλίγονται τόσο γρήγορα κάθε φορά – οι εκπλήξεις, οι απογοητεύσεις, οι ευκαιρίες που περνούν από δίπλα μας κάθε στιγμή».

Το “Too Many Things” διαρκεί 2,5 λεπτά και είναι γεμάτο από την αδρεναλίνη της pop punk. Ο πρώτος δίσκος των Lindas Lindas με τίτλο Growing Up κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2022. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει το single “Lost in Thought” μαζί με την Kathi Wilcox των Bikini Kill, την Erica Dawn Lyle και τον Vice Cooler των Raincoats, όπως και ένα cover του “Tonite” των The Go Go’s και το “Groovy Xmas”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured