Ναταλία Πετρίτη

Ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία της η heavy metal streaming υπηρεσία του Thunderflix, η οποία και θα διαθέτει στο κοινό οτιδήποτε σχετίζεται με το είδος, στην τιμή των $6.66 το μήνα.

«Σκεφτείτε ένα Netflix, αλλά για τη metal», δήλωσε ο δημιουργός της υπηρεσίας, Samuel Douek, ο οποίος είχε την ιδέα για την πλατφόρμα streaming επειδή «δεν μπορούσε να βρει υψηλής ποιότητας, heavy metal για να διασκεδάσει ως επί χρόνια θαυμαστής της μουσικής».

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη και προσφέρει πρόσβαση σε ντοκιμαντέρ, ταινίες, συνεντεύξεις, live συναυλίες και behind-the-scenes υλικό μέσα από συμβατές συσκευές (iPhone, AppleTV, Android, Roku και Amazon Fire TV).

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το Thunderflix περιέχει στη βιβλιοθήκη του περιεχόμενο των μεγαλύτερων metal και hard rock ονομάτων παγκοσμίως, όπως οι Iron Maiden, Alice Cooper, Rage Against the Machine, Black Sabbath, Aerosmith και άλλοι. Στην ίδια υπηρεσία θα βρείτε και το cult black metal act των Watain, σε ένα άνοιγμα και σε πιο underground ακροατήρια.

Πρόθεση του Douek για το Thunderflix είναι αυτό να αποκτήσει τα δικαιώματα συναυλιών που υπάρχουν μόνο σε VHS ή DVD, ακόμη και εκείνα τα DVDs που υπήρχαν σε limited edition digipaks με bonus συναυλίες και making ofs.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Thunderflix δημιουργήθηκε από metalheads και προορίζεται για metalheads.

Επισκεφθείτε το Thunderflix website και ξεκινήστε ένα free trial για να το δοκιμάσετε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured