Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε το νέο video του Jack Black για το “Peaches” από το Τhe Super Mario Bros. Movie, κάνοντας μια μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές του καλλιτέχνη, όπως και σε αυτούς του αγαπημένου franchise.

Στο “Peaches”, που κυκλοφόρησε από το YouTube κανάλι Lyrical Lemonade, βλέπουμε τον Jack Black ντυμένο σε μια πράσινη γυαλιστερή στολή και με κόκκινο καπέλο, σε ένα tribute στον Bowser, τον χαρακτήρα στον οποίο δίνει τη φωνή του στο Super Mario Bros. animated φιλμ.

Δείτε το music video πιο κάτω:

Σε σκηνοθεσία του Cole Bennett, το μουσικό video του “Peaches” τοποθετεί τον Black σε ένα ροδακινί mushroom hut όσο ο ίδιος ερμηνεύει τη μπαλάντα του για την Princess Peach, την οποία ερμηνεύει στην ταινία η Anya Taylor-Joy.

Με δήλωσή του στο Rolling Stone, ο συν-σκηνοθέτης της ταινίας, Aaron Horvath, αποκάλυψε: «Ο Jack Black είναι ένας απίστευτος τραγουδιστής και μουσικός, οπότε περάσαμε μια νύχτα γράφοντας το κομμάτι και στείλαμε το demo σε εκείνον. Δυο μέρες μετά, ο Jack μας έστειλε πίσω ένα ολοκληρωμένο κομμάτι. Πρόσθεσε το δικό του twist σε αυτό και ο πιανίστας του έπαιξε original μουσική για εκείνο. Μας συνεπήρε».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured