Ναταλία Πετρίτη

Το πρώτο τους κομμάτι εδώ και μια δεκαετία έδωσαν στη δημοσιότητα οι Jane’s Addiction, το οποίο και φέρει τον τίτλο “True Love”.

Η νέα μπαλάντα του συγκροτήματος ακούστηκε για πρώτη φορά σε συναυλία τους στη Mechanics Bank Arena στο Bakersfield στην California την περασμένη Κυριακή, ως κλείσιμο του live.

Ο frontman του συγκροτήματος, Perry Farrell, ανέφερε στο κοινό: «Θέλουμε να σας δώσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο, θα σας αφήσουμε με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι που κανείς δεν έχει ξανακούσει, εσείς παιδιά θα το ακούσετε πρώτοι».

Το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει ένα single το 2013 με τίτλο “Another Soulmate”, ενώ ο τελευταίος δίσκος του κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο The Great Escape Artist.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το συγκρότημα ερμήνευσε κομμάτια από τον back catalogue του, συμπεριλαμβανομένων των “Whores”, “Ocean Size” και “Been Caught Stealing”.

Παράλληλα, ο Farrell πρόσφατα συμμετείχε στο νέο single των Sleaford Mods με τίτλο “So Trendy”, το οποίο και περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο του duo με τίτλο UK Grim.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured