news.team

Ο Charles Bradley πέθανε άδοξα το 2017, στα 68 του χρόνια, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο, πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο για το μεγάλο του όνειρο -τη μουσική- ύστερα από την ανακάλυψή του από τον Gabriel Roth (συνιδρυτή της Daptone), σε ένα μικρό κλαμπάκι του Μπρούκλιν.

Το τελευταίο του άλμπουμ Black Velvet κυκλοφόρησε έτσι μεταθανάτια τον Νοέμβριο του 2018, με τον παραγωγό Thomas Brenneck να ενώνει ηχογραφήσεις που είχαν μείνει πίσω πριν τον θάνατό του. 

Ενώ όμως είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι δεν υπήρχε άλλο άγνωστο υλικό, η Innit Recordings δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα αδημοσίευτο τραγούδι από το 2016 ονόματι "Lucifer": μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ

Το "Lucifer" γράφτηκε σε μια άσχημη περίοδο για τον Bradley, κάποιους μήνες αφού είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Παρά ταύτα, εκφράζει τη θετική του αποτίμηση για τη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα στις Η.Π.Α., καλώντας τον (τότε) Αμερικανό Πρόεδρο να προχωρήσει ώστε να αλλάξει και τον κόσμο, μετά το τέλος της παραμονής του στον Λευκό Οίκο.

«Ο Charles ήξερε τι ήθελε να πει και το είπε χωρίς περιστροφές», δήλωσε στον αμερικανικό Τύπο ο συμπαραγωγός του "Lucider" James Levy. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured