news.team

Με την απρόσμενη παγκόσμια επιτυχία του "I Follow Rivers" πίσω στο 2011, η Lykke Li έγινε ένα από τα γνωστότερα ονόματα του εναλλακτικού χώρου στο πλατύτερο κοινό. Ωστόσο στα κατοπινά της βήματα δεν μπόρεσε να χτίσει κάτι πάνω σε αυτήν την αναγνωρισιμότητα. Κι ενώ το περσινό της άλμπουμ So Sad So Sexy πιστοποίησε ότι για την πατρίδα Σουηδία είναι πλέον μία από τις αγαπημένες νέες stars (#10), το διεθνές της αποτύπωμα υποχώρησε σημαντικά (Η.Π.Α. #173, Βρετανία #73, Αυστραλία #78, Καναδάς #80, Γερμανία #78).

Τώρα, ωστόσο, την επαναφέρει στο προσκήνιο ο Mark Ronson, διαλέγοντάς τη ως φωνή του νέου του τραγουδιού "Late Night Feelings": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο JP Chartrand.

Το "Late Night Feelings" προλογίζει το ομότιτλο νέο άλμπουμ του Mark Ronson, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sony στις 21 Ιουνίου. Στη δισκογραφία του θα διαδεχθεί το υπερ-επιτυχημένο Uptown Special του 2015 (Η.Π.Α. #5, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #18, Γερμανία #23).

{youtube}OpNJTr7q1LM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured