news.team

Περισσότερος κόσμος περίμενε τελικά την πρεμιέρα του The Dirt στο Netflix (Παρασκευή 22 Μαρτίου), από όσος ίσως αναμενόταν -κάτι που έδειξε ότι οι Mötley Crüe άφησαν εντονότερο αποτύπωμα στον χρόνο, σε αντίθεση με ό,τι συνήθως τους χρεώνεται στον εναλλακτικό τουλάχιστον Τύπο.

Ωστόσο, η ταινία του Jeff Tremaine που βασίστηκε στην ιστορία τους, όπως αυτή καταγράφηκε στη βιογραφία The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band (2001), φαίνεται να δίχασε πολύ όσους την είδαν.

Από τη μία, βρίσκονται οι κριτικοί. Οι οποίοι στην πλειονότητά τους την έθαψαν, με αποτέλεσμα να λάβει μόνο ένα «47% Fresh» στο Rotten Tomatoes. Ο Jason Bailey των New York Times, για παράδειγμα, τη χαρακτήρισε μια εφηβική εκδοχή του Bohemian Rhapsody. Στο Stereogum, ο Phil Freeman έγραψε ότι είναι «μια φριχτή ταινία για φριχτούς ανθρώπους», ενώ άλλοι στάθηκαν σε διάφορες ανακρίβειες ή στο πώς απεικονίστηκαν οι γυναίκες.

Από την άλλη, βρίσκονται οι fans. Οι οποίοι στην πλειονότητά τους την καταχάρηκαν, επιβραβεύοντάς την με ένα «96% Fresh» στο Rotten Tomatoes. Πολλοί στάθηκαν στο γεγονός ότι η ταινία απεικόνισε με ρεαλισμό όσα (καλώς ή κακώς) όντως έκαναν οι Mötley Crüe στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ενώ αρκετοί επαίνεσαν το απολαυστικό αποτέλεσμα που πέτυχε και το cast, αλλά και τα κοστούμια.

Τον Nikki Sixx παίζει ο 26χρονος Άγγλος ηθοποιός Douglas Booth, τον Vince Neal ο Αυστραλός ηθοποιός Daniel Webber, ενώ την έκπληξη του cast κάνει ο ράπερ Machine Gun Kelly, ο οποίος ανέλαβε να ενσαρκώσει τον Tommy Lee. Στο φιλμ κάνει εμφάνιση και ο Ozzy Osbourne, τον οποίον παίζει ο Αμερικανός κωμικός Tony Cavalero.

Οι ίδιοι οι Mötley Crüe ανασχηματίστηκαν μέσα στο 2018 για να συνεισφέρουν 4 καινούρια τραγούδια στο soundtrack της ταινίας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να ξαναβγούν να παίξουν live, για να τηρήσουν την υπόσχεσή τους προς τους fans, τους οποίους αποχαιρέτησαν επισήμως το 2015.

{youtube}-NOp5ROn1HE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured