O φετινός Μάρτης έφερε καινούριο άλμπουμ για τους Queensrÿche, 4 περίπου χρόνια μετά το Condition Hüman του 2015. Και τα πράγματα πήγαν ιδιαίτερα καλά, αφού το The Verdict μπήκε στο #110 της πατρίδας Αμερικής και «χτύπησε» το νούμερο 6 των γερμανικών charts, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη δημοφιλία που εξακολουθούν να απολαμβάνουν στην κεντρική Ευρώπη.

Τώρα, λοιπόν, το promo συνεχίζεται με ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Light Years": το σκηνοθέτησαν οι David Brodsky & Allison Woest και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι Queensrÿche βρίσκονται σε περιοδεία στις Η.Π.Α. ως τον Απρίλιο, ενώ το καλοκαίρι αναμένονται και στην Ευρώπη -με πρώτη στάση στο Βερολίνο (25 Ιουλίου). Στο πλάνο μπαίνει τελικά και η χώρα μας, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, και μάλιστα για 2 φθινοπωρινές συναυλίες: την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το γκρουπ θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory Of Sound) και το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα παίξουν στην Αθήνα (στο Fuzz). Τα early bird εισιτήρια τιμώνται στα 26 ευρώ, με την κανονική προπώληση να διαμορφώνεται αργότερα στα 28 ευρώ και την τιμή στο ταμείο να είναι 30 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται από το δίκτυο της Viva.

{youtube}qqI4OfolPuo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured