news.team

Το ότι οι Tame Impala είναι βασικά ο Kevin Parker, περιέπλεξε λίγο τα πράγματα για τους fans, γιατί τώρα τελευταία δεν ήταν και το πλέον σαφές πού έληγαν οι προσωπικές του αναζητήσεις και πού άρχιζε η μουσική που θα έπρεπε να σχετίζουμε με το γκρουπ.

Έτσι, παρότι και ακούσαμε τις πρόσφατες συμπράξεις του με τον Theophilus London και τον Zhu, και μας άρεσαν, η αλήθεια είναι πως οι Tame Impala παραμένουν γύρω στα 4 χρόνια ανενεργοί, από το 2015 δηλαδή που βγήκε το Currents -άλμπουμ ιδιαίτερα επιτυχημένο (Αυστραλία #1, Η.Π.Α. #4, Βρετανία #3, Γαλλία #26, Γερμανία #25), που γενικά εκτιμήθηκε (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ), παρά μια κάποια δυσφορία του indie κοινού για τα πιο mainstream «νερά» στα οποία κολύμπησε.

Τώρα, ωστόσο, οι Tame Impala επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Patience", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Patience" είναι προφανώς προπομπός κάποιου νέου άλμπουμ, για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχει για την ώρα καμία επίσημη πληροφορία. Το προσεχές διάστημα, άλλωστε, προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητικό συναυλιακά για τους Tame Impala, οι οποίοι έχουν σειρά εμφανίσεων στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων και στα περίφημα φεστιβάλ Coachella και Primavera Sound. 

{youtube}rUmV-MorIKc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured