Τον Μάιο που μας πέρασε, ο Scott Hutchison τερμάτισε την πάλη με τους προσωπικούς του δαίμονες αυτοκτονώντας, μόλις στα 36 του χρόνια.

Ο Σκωτσέζος μουσικός έγινε γνωστός ως βασικός τραγουδιστής των Frightened Rabbit, αλλά στα πιο πρόσφατα χρόνια είχε εμπλακεί και στο supergroup των Mastersystem, μαζί με τον αδερφό του Grant Hutchison (ντράμερ στους Frightened Rabbit) και δύο ακόμα αδέρφια, τους Justin & James Lockey, γνωστούς μας (αντίστοιχα) από τους Editors και τους Minor Victories.

Το σχήμα πρόλαβε να βγάλει μόλις ένα άλμπουμ, το Dance Music (Απρίλιος 2018) και να κάνει μόλις μία περιοδεία, η οποία χρονογραφείται τώρα στο νέο -και τελευταίο, όπως ανακοινώθηκε- βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Old Days", που λειτουργεί βασικά ως ένας αποχαιρετισμός προς τον Scott Hutchison. Μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι Mastersystem ανακοίνωσαν ότι θα κόψουν το "Old Days" και σε περιορισμένη έκδοση 7ιντσου βινυλιακού single (500 αντίτυπα), δίνοντας όλα τα έσοδα στην οικογένεια του. Το single θα βγει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και θα είναι η τελευταία τους πράξη ως μπάντα, αφού έπειτα θα διαλυθούν.

«Ήταν το αγαπημένο τραγούδι του Scott από τον δίσκο», δήλωσε το γκρουπ, «οπότε πάντα σχεδιάζαμε να το βγάλουμε σαν single. Δεν θα πάει τους Mastersystem σε καινούρια μέρη, αλλά θα είναι κάτι σαν ορόσημο για όσους ενεπλάκησαν στο γκρουπ και για όσους άκουσαν».

{youtube}jnFdJ1vwRSA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured