φωτογραφία: Marty Moffat

Οι Magnum υπάρχουν από το 1972, με ένα μικρό διάλειμμα μεταξύ 1995-2001 και όλα αυτά τα χρόνια στηρίζονται στο ιδρυτικό δίδυμο των Bob Catley (φωνητικά) & Tony Clarkin.

Το δισκογραφικό τους ντεμπούτο έγινε το 1978 με το Kingdom Of Madness (Βρετανία #58), αλλά τη μεγάλη αίσθηση την έκαναν πρώτα το 1982, όταν το 3ο τους άλμπουμ Chase The Dragon έφτασε στο #17 της Βρετανίας, και ύστερα το 1988, όταν το "Start Talking Love" (από τον 7ο τους δίσκο Wings Οf Heaven) έχασε για λίγο το βρετανικό top-20, μένοντας στο #22.

Οι Magnum έχουν παραμείνει αγαπητοί στο βρετανικό rock κοινό όλα αυτά τα χρόνια, όπως έδειξε και το φετινό τους άλμπουμ Lost Οn Τhe Road Τo Eternity (Βρετανία #15, Γερμανία #8).

Στα πλαίσια του σχετικού promo, δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ, όχι ωστόσο από αυτό, αλλά από μια ζωντανή εκτέλεση που θα περιέχεται στο Live At The Symphony Hall: έναν διπλό δίσκο με τη συναυλία τους στο Μπέρμιγχαμ φέτος τον Απρίλη, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου 2019 από τη Steamhammer -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Lost Οn Τhe Road Τo Eternity" είναι μια συνεργασία με τον Tobias Sammet, ευρύτερα γνωστού στο metal κοινό ως frontman των Avantasia, μπάντας που έχει επηρεαστεί αρκετά από τους Magnum.

Η περιοδεία υποστήριξης του νέου άλμπουμ φέρνει σύντομα τους Magnum για πρώτη φορά στην Αθήνα: παίζουν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Gagarin.

{youtube}DbhBpZGFcEs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured